Beolab 8 este întruchiparea versatilității care funcționează la fel de bine în orice context, oriunde este amplasată.

 

Beolab 8 se poate integra într-o configurație home cinema captivantă fie alături de cele mai noi boxe Bang & Olufsen, fie de unele vintage, oricare produse din 1984 încoace. Împreună cu o altă boxă Beolab 8, va crea un sunet stereo puternic și de înaltă fidelitate, dar și folosită individual oferă profunzime, fiind dotată cu un bas puternic pentru dimensiunea sa.

 

„Scopul nostru este să creăm momente intense și captivante pentru clienții noștri”, spune  Michael Henriksson, Vice President of Product Marketing Bang & Olufsen. „Beolab 8 oferă exact acest lucru. Este o boxă scalabilă, ceea ce înseamnă flexibilitate, performanță și inovație.”

 

„Inspirându-ne din gama de lux Beolab, cu Beolab 8 ne-am propus să distilăm esența acustică a acestor boxe impresionante într-o ofertă compactă, dar care menține direcționalitatea și controlul fasciculului sonor pentru o redare optimă a sunetului în orice mediu, creând momente captivante.”

 

Beolab 8 este proiectată pentru a arăta bine din orice unghi, indiferent unde și cum este amplasată. Corpul dintr-o singură piesă din aluminiu este o fuziune între o sferă și un cilindru, îmbinate într-o formă solidă, fiind o mostră de excelență de la renumita Factory 5 a Bang & Olufsen. Proiectată fie cu lamele din lemn fabricate în Danemarca, fie cu o husă frontală din material textil, Beolab 8 păstrează designul specific produselor Bang & Olufsen Beolab și Beosound, printre care Beosound Theatre, Beolab 28 și Beolab 50.

 

Între carcasa exterioară de aluminiu și centrul boxei, jocul de lumini și umbre creează impresia vizuală de obiect ușor. În conformitate cu principiile scandinave de design, în care forma urmează funcției, designul boxei are un rol dublu: estetic și de accentuare a acusticii. Interfața din sticlă de deasupra boxei creează o curbă perfectă, care ghidează natural degetul utilizatorului de-a lungul suprafeței.

 

Fiecare dintre cele patru opțiuni de suport este subțire și sculpturală, valorificând experiența Bang & Olufsen în fabricarea aluminiului. Suportul de masă este conceput pentru a crea Iluzia de plutire, în timp ce suportul discret de tavan și cel de podea sunt perfect lustruite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.