“Ați direcționat ilegal bani europeni către firma surorii dumneavoastră?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

 

În această seară, de la ora 23:30, Dan Barna vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D! Politicianul român va intra sub tirul întrebărilor jurnalistei Denise Rifai, pentru a ne oferi detalii despre cariera politică și viața personală. Dan Barna, vicepremier și președinte al Uniunii Salvați România, va trebui să răspundă la întrebările <spinoase> ale jurnalistei Denise Rifai, una dintre acestea fiind legată de suspiciunile de corupție ce au planat  asupra politicianului.

“Mi se poate reproșa că am ajutat-o (…)” este o parte din răspunsul oferit de Dan Barna la întrebarea “Ați direcționat ilegal bani europeni către firma surorii dumneavoastră?”, iar raspunsul integral al politicianului îl puteți afla în această seară, de la ora 23:30, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

 “Cu ce sunteți mai bun față de alți politicieni?”, “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, “Vă conduce soția din umbră?”, “Funcția de vicepremier v-a cumpărat tăcerea?”, “Vă e teamă că Cioloș v-ar putea lua partidul?, “Ați fumat vreodată marijuana?”, acestea sunt cateva dintre întrebările la care va trebui să răspundă politicianul Dan Barna, astăzi, 2 martie, de la ora 23:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.