Prestigio își extinde treptat gama de stații de încărcare din grafen, cel mai nou material utilizat în electronică. Compania anunță lansarea a două noi modele – Graphene PD și Graphene PD PRO Watch Edition. Principala diferență dintre acestea două este disponibilitatea unui încărcător Apple Watch încorporat. Portul USB-C ajută Graphene PD PRO Watch Edition să încarce fără probleme laptop-uri de până la 45W putere, inclusiv MacBook Air.

Stațiile de încărcare puternice – Graphene PD și Graphene PD PRO Edition – pot încărca rapid nu numai dispozitivele Apple Watch, iPhone și AirPods, ci sunt compatibile cu toate dispozitivele care acceptă standardul modern de încărcare fără fir Qi, de exemplu, ceasuri inteligente, căști fără fir, smartphone-uri și alte dispozitive mobile.

Mai mult, Graphene PD și Graphene PD PRO Watch Edition pot încărca, simultan, cinci gadgeturi. Acest lucru este posibil datorită grafenului, care este un material revoluționar, deoarece protejează dispozitivul de supraîncălzire și îi extinde durata de viață. Graphene PD Watch Edition are o capacitate de 10.000 mAh, în timp ce Graphene PD PRO Edition Edition are o capacitate de 20.000 mAh. Această capacitate este suficientă, de exemplu, pentru trei, respectiv șase încărcări complete ale telefonului.

Graphene PD PRO Watch Edition este suficient de puternică pentru a încărca laptopuri cu o putere de până la 45W, iar încărcarea trece printr-un port USB-C, care poate fi utilizat pentru încărcare rapidă – spre deosebire de porturile USB vechi. Întrucât USB-C este o priză standard pentru laptopurile de ultimă generație, Graphene PD PRO Watch Edition va încărca cu ușurință chiar și MacBook Air.

Stațiile de încărcare sunt echipate cu un afișaj LED special, care indică atunci când este necesară încărcarea dispozitivului. Va dura 110 minute pentru a încărca complet Graphene PD PRO Edition și 50 de minute pentru a încărca Graphene PD Watch Edition. Acestea acceptă încărcarea end-to-end, ceea ce înseamnă că pot fi încărcate individual, în timp ce încarcă, la rândul lor, alte dispozitive wireless, fără a se supraîncălzi.

Pasionații de design vor aprecia Graphene PD și Graphene PD PRO Watch Edition pentru dimensiunea compactă și aspectul elegant. Bateriile au înveliș din aluminiu și sticlă temperată și vin cu o carcasă neagră din piele naturală. Se potrivesc perfect pentru călătorii, dar și la birou sau acasă.

Încărcătorul de capacitate mare și adaptoarele pentru rețelele electrice din SUA, China, Europa și Marea Britanie sunt furnizate împreună cu stațiile de încărcare. Toate aceste caracteristici sunt concepute pentru a maximiza confortul utilizatorilor din diferite părți ale lumii.

Graphene PD și Graphene PD PRO Watch Edition sunt dispozitive inovatoare pentru încărcare rapidă și sigură, în conformitate cu toate standardele internaționale.

Graphene PD și Graphene PD PRO Watch Edition sunt distribuite de ASBIS Romania și pot fi găsite în magazinele de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.