ASBISc Enterprises Plc, distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele în creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, lansează un brand nou de accesorii de ultimă generație pentru gameri și creatori de conținut – Lorgar.

Portofoliul de produse include mai multe modele de mouse, tastaturi, mousepad-uri, gamepad-uri, scaune, microfoane, camere web, căști și alte periferice.

Lorgar intră pe piață cu patru modele de microfoane: SONER 313 (microfoane pentru cei care nu necesită funcții avansate și care pot fi folosite pentru ședințe sau convorbiri online) și VOICER 521, VOICER 721 și VOICER 931 (microfoane de înaltă performanță, cu numeroase opțiuni de configurare). Gama completă de produse urmează să fie lansată în România în al doilea trimestru al anului.

VOICER 521 este primul microfon din linia premium Lorgar și poate fi folosit pentru nevoi diverse – gaming, ședințe online, podcasturi sau streaming. Microfonul are opțiunea „Tap-to mute”, ceea ce facilitează oprirea sunetului instantaneu, printr-o simplă atingere. De asemenea, placa de sunet încorporată permite conectarea căștilor direct la microfon și monitorizarea progresului înregistrării, fără a porni computerul sau reportofonul.

VOICER  721 este proiectat pentru gameri și oferă o rată de transmisie vocală de referință de 48 kHz, cu o rată de transmisie de 16 biți. În plus, microfonul are un model polar cardioid, asigurând o transmisie clară a vocii datorită suprimării sunetelor și zgomotelor externe. Reglarea volumului, dar și a calității sunetului este rapidă și la îndemână. Microfonul vine cu un pachet de tipul  „Plug & Play” pentru o configurare ușoară: cablu USB Type-C de 2 m, trepied, suport de șoc și accesorii de montare. Suportul pentru șocuri, filtrul pop și ecranul din spumă vor îmbunătăți calitatea înregistrării vocii prin blocarea zgomotelor străine din aer și a vibrațiilor.

VOICER 931 este creat pentru jucătorii sau creatorii de conținut care doresc să facă streaming, să înregistreze videoclipuri sau podcasturi, oferind o rată de transmisie vocală de referință de 48 kHz, cu o rată de transmisie de 16 biți. În plus, și acest microfon are un model polar cardioid,  iar sensibilitatea gadgetului este de aproximativ 40 dB. Pe lângă pachetul „Plug & Play”, prezent și la modelul VOICER 721, acesta vine și cu un suport pantograf, care ușurează poziționarea microfonului pe orice suprafață.

Microfoanele Lorgar sunt compatibile cu sistemele de operare Mac, Windows, Android și Sony PlayStation. De asemenea, dispozitivele acceptă Discord, OBS, FL Studio, Skype, Zoom și alte aplicații relevante potrivite pentru jocuri, streaming și chat vocal.

„Lorgar completează portofoliul ASBIS, în ceea ce privește accesoriile de gaming și deschide noi posibilități pentru cei care activează în industriile creative”, declară Bogdan Constantinescu, General Manager ASBIS Romania. „Lansăm un brand dedicat pasionaților de gaming, dar și creatorilor de conținut audio, dat fiind apetitul sporit către consumul de podcast-uri, vlog-uri sau streaming online și popularitatea în creștere a gamingului în ultimii ani”, adaugă Bogdan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.