Mihai Chirică, primar al Iașului, este invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, într-o nouă ediție a emisiunii, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Aflat la al doilea mandat în fruntea Primăriei orașului Iași, Mihai Chirică este gata da vină în față publicului, în platoul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De 20 de ani, numele lui Mihai Chirică este legat de Primăria Iașiului și până să ajungă primar, Mihai Chirică a fost Director General în Direcția Tehnică și de Investiții, viceprimar și primar interimar, iar astăzi se află la cel de-al doilea mandat de Primar al Iașiului.

Aflat în poziția de vicepreședinte PSD, Mihai Chirică s-a opus constant lui Liviu Dragnea, ceea ce a dus, în anul 2018, la excluderea acestuia din partid. În 2020 s-a înscris în PNL, unde a ocupat funcția de Președinte al Organizației Municipale PNL Iași, poziție din care s-a retras ulterior din cauza dosarelor pe care le are în justiție.

În plan personal, Mihai Chirică se află la a treia căsătorie și are patru copii.

“Câți bani aduce Iașului Sfânta Parascheva?”, “V-a așezat o amanta în scaunul de Primar?”, “Ați primit sau nu prea ați primit șpagă?”, “De ce vă ascundeți averea în spatele familiei?”, “Ce avantaje v-a adus imaginea de victimă a lui Dragnea?”, “Cât de iubăreț sunteți?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “De câte ori ați semnat <ca primarul>?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate invitatului Mihai Chirică duminica aceasta, într-o nouă ediție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Cine este omul din spatele politicianului Mihai Chirică și ce planuri are acesta putem afla duminica aceasta, de la ora 22:30, urmărind “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.