Având o experiență și o cooperare de succes în regiunea Orientului Mijlociu cu Mimosa by Airspan, lider tehnologic global în soluții de bandă largă fără fir, distribuitorul cu valoare adăugată (VAD) ASBIS adaugă de acum înainte pe harta țărilor în care asigură livrarea serviciilor Mimosa alte noi țări, precum: Federația Rusă, Kazahstan, Ucraina, Belarus, Moldova, Armenia, Georgia, Azerbaidjan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadjikistan, Kârgâzstan, Lituania, Letonia, Estonia, România, Bulgaria, Serbia, Bosnia, Slovenia, Croația, Cipru, Grecia, Malta, Albania, Muntenegru, Kosovo și Macedonia.

Mimosa, o divizie a Airspan Networks, oferă un portofoliu de soluții care permite furnizorilor de servicii să conecteze casele din mediile urbane și rurale la o fracțiune din costul conexiunii pe fibră optică. Parteneriatul cu ASBISc își propune să sprijine revânzătorii, integratorii de sisteme și utilizatorii finali în implementarea soluțiilor de acces, backhaul și a altor soluții cu o varietate de aplicații. Acest nou acord între Mimosa și ASBISc Enterprises PLC oferă oportunitatea de a extinde colaborarea din regiunea Orientului Mijlociu și pune bazele pentru ca ASBIS să reprezinte soluțiile Mimosa de conectivitate și broadband în relație cu clienții de pe piața rusă, CSI și din Europa de Est.

„Spunem întotdeauna că Mimosa este un nou tip de soluție cu bătaie lungă, una foarte reală, care schimbă modul în care oamenii obțin acces la internet prin mijloace wireless – cu soluții simple, accesibile, fiabile și de performanță”, a declarat Abel Mayal, SVP of Technology și Marketing la Airspan. „Am în ASBIS Enterprises PLC un partener de încredere și strategic și sunt convins de capacitatea lor de a livra „promisiunea” Mimosa către aceste noi piețe”.

„Extinderea teritoriului nostru pentru distribuirea soluțiilor Mimosa adaugă valoare portofoliului și piețelor acoperite de ASBIS ca distribuitor cu valoare adăugată și furnizor de soluții de rețea. Mimosa este un lider de piață incontestabil și un inovator în materie de broadband wireless point-to-point (PTP) și point-to-multipoint (PTMP). Suntem încântați să extindem franciza și să creștem competitivitatea și forța portofoliului nostru cu soluții de ultimă generație de la Mimosa”, a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director, ASBISc Enterprises plc.

Despre Mimosa by Airspan

Mimosa, o divizia de produse Airspan, este liderul tehnologic global în soluții broadband wireless, oferind conectivitate rapidă către furnizorii de servicii și operatorii de rețele mari, industriali și guvernamentali din întreaga lume. Accesul Soluțiile de acces, backhaul și soluțiile pentru clienți Mimosa sunt implementate într-o arhitectură hibridă wireless-fibră optică și sunt proiectate atât pentru conexiuni point-to-point, cât și point-to-multipoint, pentru o varietate de aplicații diverse, inclusiv acces la internet de mare viteză rezidențial și de afaceri, supraveghere, agroindustrie, educație și rețele de ospitalitate. Tehnologia Mimosa oferă niveluri fără precedent de eficiență spectrală rentabilă, permițând ca spectrul rar să fie împărțit simultan și fiabil între rețele. Mimosa a fost achiziționată în 2018 de Airspan, cel mai premiat furnizor de celule 4G / 5G și tehnologii backhaul. Aflați mai multe despre Mimosa pe www.mimosa.co

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.