Un jucător important în industria de catering pentru evenimente private, Premier Catering & Events, a găsit soluția pentru a face față costurilor tot mai mari ale energiei: investiții în sisteme fotovoltaice.

 

În ciuda provocărilor întâmpinate în mediul de business românesc din ultima perioadă, precum fluctuațiile de prețuri datorate situației din Ucraina și creșterea prețurilor la energie, Premier Catering & Events a găsit soluții eficiente pentru a gestiona aceste probleme: amplasarea sistemelor fotovoltaice în luna iulie a anului trecut a reprezentat o măsură strategică, ajutându-i să acopere necesitățile de energie pentru utilizarea echipamentelor profesionale din laboratoarele proprii și să reducă cheltuielile, contribuind în același timp la sustenabilitate.

 

Cu peste 1500 de evenimente organizate în anul 2023, Premier Catering & Events face eforturi constant pentru a combate poluarea, astfel că investițiile în sustenabilitate nu se opresc aici. În anul 2024 compania plănuiește mărirea capacității de producție prin finalizarea unui nou spațiu pentru cofetărie și patiserie unde vor instala, de asemenea, panouri fotovoltaice și vor să facă tranziția unei părți a parcului auto pe vehicule electrice.

 

”Facem eforturi constant pentru eliminarea plasticului și înlocuirea tuturor recipientelor folosite cu cele realizate din materiale biodegradabile. În același timp, anul acesta vrem să înlocuim o parte din parcul auto propriu cu autoturisme electrice pentru reducerea amprentei de carbon și să finalizăm construcția unui nou spațiu pentru laborator alimentat tot prin energie alternativă, prin instalarea de panouri fotovoltaice”, declară Andreea Vasilescu, Managing Partner Premier Catering & Events.

 

În ceea ce privește serviciile personalizate, Premier Catering se angajează să răspundă cerințelor speciale și preferințelor alimentare diverse ale clienților săi. Meniurile vegane și vegetariene sunt din ce în ce mai căutate. ”Suntem deschiși la solicitările clienților și le oferim suport și sfaturi pentru a asigura succesul evenimentelor lor nu doar în ceea ce privește mâncarea, ci și serviciile de logistică necesare”, completează Andreea Vasilescu, Managing Partner Premier Catering & Events.

 

Premier Catering & Events își consolidează poziția de jucător important pe piața serviciilor de catering din România, înregistrând în anul 2023 o creștere cu 25% a cifrei de afaceri. Brandul continuă să fie dedicat oferirii celor mai bune servicii și produse clienților săi, menținându-se în fruntea industriei și consolidându-și reputația de brand de încredere și inovator.

1 COMENTARIU

  1. Este impresionant sa vad ca o companie din industria de catering pentru evenimente private, precum Premier Catering & Events, a gasit solutia pentru a face fata costurilor din ce in ce mai mari ale energiei prin investitii in sisteme fotovoltaice. Cu toate provocarile intampinate in mediul de business romanesc, compania a gasit solutii eficiente pentru a gestiona aceasta situatie. Strategia lor de a amplasa aceste sisteme in laboratoarele proprii si de a reduce astfel cheltuielile, contribuind in acelasi timp la sustenabilitate, este cu adevarat admirabila. Este inca un pas inainte in lupta impotriva poluarii si o dovada a angajamentului lor pentru a face un impact pozitiv in comunitate. Sunt curioasa sa vad cum vor continua sa se dezvolte si sa implementeze solutii sustenabile in viitorul lor expansionist. Bravo, Premier Catering & Events!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.