Lucrările de amenajare a casei, precum și serviciile de curățenie și montaj electrocasnice au înregistrat o creștere a cererii online, cu peste 20% în anul 2021, conform rezultatelor din rapoartele Ajusto.ro. În prezent, tot mai mulți români folosesc mediul digital pentru a găsi profesioniști pentru lucrările casei și mulți alții îi vor urma în viitorul apropiat, conform AJUSTO – una dintre cele mai mari platforme online unde clienții întâlnesc profesioniști aleși după standarde ridicate și interesați de calitate.

 

Față de anul 2020, Ajusto.ro a înregistrat o creștere cu 20% a cererilor pentru lucrările de amenajare, curățenie, montaj electrocasnice și alte servicii pentru casă, în contextul în care vorbim de o perioadă de pandemie și izolare socială. De asemenea, numărul de vizitatori pe site a crescut cu 22,5% față de anul 2020 (aceeași perioadă), 88% dintre aceștia fiind utilizatori noi.” a declarat Iulian Maxim, Manager ajusto.ro.

 

Digitalizarea își spune cuvântul și în ceea privește oferta meseriașilor și a specialiștilor în lucrările casei. Astfel, peste 100 de profesioniști în diferite domenii, de la instalații electrice, montare electrocasnice, servicii de curățătorie sau amenajări interioare, sunt înscriși pe Ajusto.ro și prestează peste 200 de servicii standard și personalizate.

 

Pentru 2022, AJUSTO își propune diversificarea gamei de servicii (prin extinderea serviciilor standard), extinderea teritorială în noi orașe (în momentul de față serviciile sunt destinate locuitorilor din București și județul Ilfov) și creșterea gradului de acoperire a standardelor de operare (calitate, timp redus, preț corect, seriozitate și interacțiune pozitivă).

 

Printre planurile de dezvoltare actuale și aflate în curs de derulare, menționăm și relația de parteneriat dintre Ajusto și Banca Comercială Română, grație căreia clienții BCR care accesează un credit imobiliar / ipotecar beneficiază de o reducere din partea Ajusto pentru serviciile necesare amenajării locuinței nou achiziționate.” a mai menționat Iulian Maxim, Manager ajusto.ro.

 

De asemenea, pentru ca planurile de viitor să prindă contur și încurajați de rezultatele favorabile, echipa Ajusto.ro a lansat un nou site, cu un design concentrat pe așteptările şi nevoile clienților, pentru a sprijini căutările românilor care au nevoie de un bun specialist pentru lucrările casei.

 

AJUSTO.RO – Un nou site, ușor de folosit de pe orice device

 

Noul website www.ajusto.ro este mai uşor de utilizat şi oferă userilor o experiență îmbunătățită în obținerea informațiilor şi a soluțiilor de care au nevoie pentru casa lor de pe orice device.

 

Site-ul va îmbunătăţi considerabil experienţa utilizatorilor săi. Accesul la noi tehnologii web schimbă modul în care vom utiliza serviciile destinate îngrijirii și amenajării casei.

 

Noul site oferă servicii de navigare şi căutare îmbunătăţite, un conţinut mai bogat şi instrumente online uşor de utilizat de către clienţi. Funcționalitățile site-ului, user experience și conținutul sunt punctele forte pe care am mizat pentru noua versiune a site-ului ajusto.ro.” a afirmat Iulian Maxim, Manager ajusto.ro.

 

Ce oferă noul site Ajusto.ro

 

Pe langă funcția shopping cart, care simplifică modalitatea de achiziție a serviciilor, clienții Ajusto vor beneficia de:

 

  • Conectarea rapidă cu site-ul prin intermediul conturilor de Facebook, Google și Apple;
  • Posibilitatea de a oferi rating direct pe site pentru serviciile utilizate;
  • Acces la surse de inspirație de la proiecte postate pe ajusto.ro recent finalizate;
  • Acces la conținut de calitate sub formă de tips & tricks despre amenajarea casei și grădinii, prin intermediul blogului Ajusto.ro.

 

Noul Ajusto.ro este optimizat pentru utilizarea de pe device-uri mobile, implicit vine cu o structură nouă optimizată astfel încât să asigure o experiență de navigare rapidă și facilă pentru utilizatorul modern, care își dorește acces imediat la serviciile pentru casă de care are nevoie.

 

Pandemia nu a pus piedică în oferirea serviciilor pentru clienții Ajusto, datorită serviciilor de calitate (meșteri aleși conform standardelor Ajusto, preț fix stabilit la începutul proiectului, garanție pentru lucrările efectuate) cât și pentru faptul că partenerii au respectat normele și regulile de protecție și siguranță în contextului pandemic prin măsuri igienico-sanitare corespunzătoare (botoși plastic, mască, mănuși, soluții de dezinfectare).

 

Ajusto.ro este o platformă online de servicii pentru casă, în care clienții întâlnesc doar profesioniști aleși după cele mai înalte standarde. Misiunea AJUSTO este una care se bazează pe calitate, soluții rapide și preț corect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.