Alimentarea proiectelor dezvoltate de Forte Partners, în totalitate, cu energie electrică provenită din surse regenerabile se adaugă altor caracteristici sustenabile pe care clădirile din portofoliul companiei le au în comun, precum designul biofilic, sistemele inteligente de ventilație, sistemele inteligente de iluminat LED, parcările pentru autovehiculele electrice și sistemele interactive de management ale clădirilor.

 

Integrăm încă din faza de concept și implementăm pe parcursul construcției toate elementele de sustenabilitate și eficiență energetică, astfel încât folosința clădirilor noastre de birouri să fie prietenoasă cu mediul înconjurător și să creeze un mediu de lucru sănătos și sigur”, declară Stephen Burke, Director de Construcții în cadrul Forte Partners. „Energia electrică verde, provenită 100% din surse regenerabile, folosită inclusiv pe șantierul fazei a doua a proiectului U•Center, confirmă angajamentul nostru pentru dezvoltarea imobiliară sănătoasă, care pune în prim-plan bunăstarea oamenilor, atât a angajaților companiilor chiriașe, cât și a membrilor comunităților locale.”

 

Clădirile de birouri din portofoliul Forte Partners, închiriate către companii precum Booking Holdings, Endava, Inulta, Grohe, Heberger Constructii, Dragne & Asociații, McKinsey & Company, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus, au obținut, în 2021, o serie de certificări care atestă modul sustenabil și responsabil în care au fost dezvoltate. Astfel, proiectul Millo Offices a obținut certificarea BREEAM Outstanding cu scorul 91,6. Prima fază a proiectului office U•Center a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health&Safety, care atestă siguranța clădirii din punct de vedere sanitar în contextul COVID-19.  Forte Partners intenționează să obțină certificări similare și pentru faza a doua a proiectului U•Center.

 

Funcționalitatea eficientă a clădirilor din portofoliul Forte Partners este completată de aplicația  SpotUs, disponibilă companiilor chiriașe.  Aplicația, dezvoltată de Forte Partners în parteneriat cu compania clujeană Parking Spotter, permite interacţiunea complet digitalizată cu toate resursele unei clădiri de birouri –  parcare, control acces, biroul de rezervări, managementul utilizatorilor clădirii, etc.

 

Despre Forte Partners

 

Forte Partners, fondat în 2014, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Compania a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial. Alte proiecte în valoare de 100 de milioane de euro sunt planificate pentru lansare în 2022.

 

În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park. Forte Partners a dezvoltat Inițiativa Sector 0 – Millo Offices și Tandem, proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U•Center faza 1, a doua fază fiind în prezent în dezvoltare. Proiectele Forte Partners au primit recunoaștere națională și internațională pentru calitatea arhitecturii. În luna octombrie 2021, Biroul de Arhitectură ADN a primit Premiul I la Bienala Națională de Arhitectură 2021 pentru Millo Offices, în calitate de proiectant al clădirii de birouri dezvoltate de către Forte Partners. Pentru mai multe informații despre Forte Partners, vizitați website-ul companiei: www.fortepartners.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.