Teatrul Stela Popescu prezintă Anatomia unui clișeu

 pe 11 septembrie la Teatrul de vară Herăstrău

 

 

    Anatomia unui clișeu, după un text de Alexandru Doru Spătaru, regia Chris Simion-Mercurian, scenografia Maria Miu, producţie a Teatrului Stela Popescu se joacă pe 11 septembrie, ora 19.30, la Teatrul de vară Herăstrău. În distribuţie Crina Matei, Ana Maria Ivan şi pianistul Nicolae Dumitru.

    Oamenii se întâlnesc și se cunosc. Se cunosc și apoi se despart. Se despart pentru că au avut imprudența de a se cunoaște. Se despart, dar nu se uită.” Tu alegi dacă accepți imprevizibilul sau te refugiezi în iluzie. Viața e generoasă. Cea mai bună     prietenă te înșeală cu iubitul tău sau iubitul tău te înșeală cu cea mai bună prietenă. Ce faci ? Te răzbuni sau înțelegi ? Un spectacol despre emoții, impulsuri, așteptări. Despre a lăsa aceste sentimente să ne domine sau a le transforma în energie vitală care să ne permită să trăim mai departe.

    Dacă aceste cuvinte v-au inspirat, nu rataţi ocazia de a vedea cum sunt transpuse ele scenic în spectacolul Anatomia unui clişeu. De această dată în aer liber, pe scena în aer liber a Teatrului de vară Herăstrău.

   

Durată: 1 oră și 20 de minute, fără pauză

Bilete pe www.mystage.ro

 

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.