Profitul este scopul oricărei afaceri. Dar, obținerea lui este condiționată de o mulțime de factori printre care se numără costurile implicate în activitatea firmei și veniturile obținute din vânzarea produselor sau serviciilor. Team First Software, companie românească de software cu peste 18 ani experiență în soluțiile ERP, anunță lansarea TeamApps-Controlling, Profitability Analysis Management – o funcționalitate inovatoare, care ajută antreprenorii să monitorizeze profitabilitatea afacerii, cu scopul de a obține o viziune clară și o perspectivă profundă asupra costurilor și veniturilor din cadrul companiilor.

 

Analizarea profitabilității și determinarea pragului de rentabilitate ar trebui să reprezinte o obligativitate pentru toți oamenii de afaceri aflați la început de drum, dar și pentru cei cu experiență, care doresc să ia măsuri economice pentru creșterea profitului.

 

Modulul TeamApps-Controlling, Profitability Analysis Management, integrat cu soluțiile de eficientizare a proceselor interne își aduce aportul în analiza, monitorizarea și controlul costurilor și veniturilor din cadrul oricărei firme.

 

Acest modul pe care echipa Team First Software l-a dezvoltat cu succes a venit în mod firesc ca o continuare a funcționalităților oferite de soluția TeamApps ERP pentru a sprijini practic întreaga activitate a unui business. În urma discuțiilor cu clienții noștri am aflat că își doreau o analiză mai detaliată a profitabilității, precum și monitorizarea costurilor într-un mod mult mai exact. Doar așa, un antreprenor poate lua decizii de business informate și strategice, bazate pe date precise și relevante, îmbunătățind eficiența operațională, maximizând veniturile și optimizând costurile.” a declarat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

 

TeamApps-Controlling este disponibil pentru companiile de orice dimensiune și din orice domeniu de activitate, pentru că oferă o analiză cuprinzătoare a costurilor și veniturilor, ceea ce ajută antreprenorii să planifice și bugeteze corect, în timp ce evaluează rentabilitatea produselor și a serviciilor.

 

Lumea afacerilor este guvernată de legi economice, așadar orice antreprenor e obligat să țină cont de ele în activitatea business-ului, dacă își dorește să facă profit. Mai mult decât atât, pentru a susține creșterea profitabilității, o companie are nevoie de un sistem integrat care furnizează informații valoroase despre fiecare sector de activității.

 

Beneficiul implementării unei soluții integrate, de tip ERP, este acela de creștere a eficienței operaționale și a profitabilității pentru orice business. TeamApps ERP răspunde acestui obiectiv prin scalabilitate atât ca funcționalități, cât și ca grad de complexitate a sistemului. Automatizarea prelucrării datelor este o opțiune pe care companiilor nu o mai pot evita dacă își doresc să se alinieze noilor cerințe legislativ-fiscale. Extinderea soluțiilor oferite printre care se numără integrarea raportării SAF-T, e-Factura, RO e-Transport și alte automatizări ale proceselor repetitive de business oferă monitorizarea exactă a fluxului de activități și procese, ceea ce contribuie la creșterea profitului unei companii. ” , a continuat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

 

Integrarea unei soluții specializate, așa cum este TeamApps ERP, facilitează întregul proces de raportare, precum oferă flexibilitate decizională prin accesul rapid la informații cheie din toate sectoarele unui business, de la contabilitate, producție, distribuție sau vânzări.

 

În plus, cu ajutorul unei soluții ERP integrate, companiile își pot simplifica și automatiza procesul de raportare a declarațiilor obligatorii către STAT, precum și digitaliza o serie de operațiuni, inclusiv emiterea facturilor în format electronic și transmiterea acestora prin sistemul național Ro e- Factură precum și raportarea transportului de mărfuri cu risc fiscal ridicat în sistemul RO e-Transport.  Astfel, prin intermediul soluțiilor inteligente se pot trimite facturile către sistemul RO e-Factura în formatul standardizat solicitat de ANAF și gestionarea mesajelor primite, în conformitate cu cerințele legislației, același lucru fiind posibil și pentru procesul de transport al mărfurilor către sistemul RO e-Transport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.