Team First Software, companie românească de software cu peste 18 ani experiență în soluțiile ERP, anunță rezultatele favorabile și o creștere a cifrei de afaceri cu 35%, față de anul anterior. Performanța în afaceri obținută s-a bazat pe creșterea cererii de soluții software de tip ERP, cât și pe lansarea de noi funcționalități de care firmele din prezent au nevoie pentru gestionarea business-ului.

 

Extinderea soluțiilor oferite printre care se numără integrarea SAF-T, e-Factura, RO e-Transport și alte automatizări ale proceselor repetitive de business reprezintă principalii factori care au impulsionat creșterea business-ului Team First Software.

 

Anul 2022 a fost un an reper în evoluţia business-ului nostru. Am investit în dezvoltarea unor noi funcționalități ale aplicațiilor TeamApps, TeamSFA, TeamPOS și am acordat un interes mai mare soluțiilor care sprijină noile cerințe legislative, precum raportarea în format SAF-T, e-Factura sau e-Transport obligatorii pentru firmele din România. Cea mai mare parte a investițiilor a fost destinată dezvoltării de soluții software, în special automatizărilor care reduc timpul de execuție cu până la 80%, în funcție de tipul de operațiune, eliminând erorile umane din activitatea de zi cu zi. Ne orientăm către companii care se dezvoltă și care au nevoie de un sistem informatic integrat pentru o viziune de ansamblu asupra business-ului.” a declarat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

 

Trendul ascendent al digitalizării companiilor din România se va menține și în anii următori, menționează de asemenea reprezentanții Team First Software. Sunt raportate investiții semnificative, atât în zona de automatizare a proceselor repetitive, cât și în furnizarea unei experiențe multi-level pentru clienți, atât în ceea ce privește protecția datelor, cât și a simplificării operațiunilor de lucru.

 

Sistemele ERP oferă un mod de lucru unitar pentru a gestiona cu eficiență și performanță resursele companiei. Astfel, soluția este integrarea perfectă a tuturor modulelor din sistem, care să conecteze angajații, departamentele și fluxurile de lucru specifice.

 

Avantajul principal al soluțiilor tip ERP este că orice flux din cadrul companiei, fie intern fie în relaţia cu clienţii sau furnizorii, indiferent de departament, de la contabilitate și HR la distribuție și logistică, poate fi automatizat şi transpus într-o aplicaţie user-friendly. Practic, se micşorează sau se elimină costurile cu

 

introducerea, prelucrarea şi interpretarea informaţiilor, inclusiv cu reducerea erorilor umane, absolut inerente.” a punctat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

 

Compania Team First Software alocă an de an resurse majore, în special financiare, dar și umane și tehnologice, pentru a dezvolta noi soluții software care să automatizeze operațiunile de business ale clienților.

 

Creșterea echipei cu oameni bine pregătiți și investițiile în Data Center-ul propriu vin în susținerea strategiei de business, respectiv continuarea investițiilor în soluții noi și performante și respectarea promisiunilor clienților și partenerilor noștri. Cei mai mulți clienți provin din industriile retail, producție, distribuție și servicii și își doresc integrări cu tehnologii externe care să-i scape de birocrație și consum inutil de resurse și bani.”  a mai declarat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

 

Pentru 2023, obiectivul financiar al Team First Software vizează o creştere de cel puţin 25% a cifrei de afaceri. Totodată, compania îşi va concentra resursele pe susţinerea clienţilor în depăşirea noilor cerinţe legislative, precum raportarea în format SAF-T și facturarea electronică.

 

Despre Team First Software

 

Team First Software este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și integratori de soluții ERP din România. Compania cu o experiență de peste 18 ani dezvoltă și furnizează softuri ERP pentru departamente de contabilitate, producție, distribuție și logistică, salarizare și transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.