Exploatați puterea monitorizării mediului și a gestionării spațiului cu Interact Space Analysis

 

– Analiza Interact Space permite proprietarilor de clădiri să își analizeze mai eficient spațiul, condițiile de mediu și gradul de ocupare.

 

– Au fost introduși doi noi senzori pentru a monitoriza condițiile de mediu și a urmări modelele de ocupare: senzorul de mediu și senzorul de persoane.

 

– Pentru proprietarii de clădiri, aceasta reprezintă o oportunitate excelentă de a crea spații atractive și prietenoase pentru chiriași, de a susține certificările standardelor de clădiri sănătoase, cum ar fi WELL, și de a asigura contracte de închiriere mai lungi și mai valoroase.

 

– Signify este singura companie de iluminat din lume care oferă această soluție extrem de eficientă de îmbunătățire a locului de muncă.

Eindhoven, Olanda – Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial în domeniul iluminatului, a introdus o nouă capacitate inovatoare în portofoliul său în creștere de iluminat conectat Interact: analiza spațială Interact. Funcționând în combinație cu doi noi senzori de ultimă generație, analiza Interact Space oferă o soluție bazată pe date care oferă proprietarilor de clădiri informațiile vitale de care au nevoie pentru a optimiza condițiile de lucru pentru chiriași și angajații acestora. Senzorii instalați pot raporta gradul de ocupare, fie la nivel de cameră, fie la nivel de planșeu – acest lucru ajută la evitarea supraaglomerării și permite angajaților să se concentreze și să fie mai productivi. Administratorii de proprietăți pot, de asemenea, să adune informații despre modul în care este utilizat spațiul lor și să utilizeze datele colectate pentru a optimiza locul de muncă și a reduce costurile pentru spațiile nefolosite.

Condiții de muncă mai bune

Atitudinile față de locul de muncă s-au schimbat. Având în vedere că angajatorii cer mai mult de la spațiile de birouri, chiriașii au reevaluat nevoile de spațiu și de calitate și au început să migreze de la clădirile de clasă B și C la cele de clasă A. Analiza spațială Interact Space oferă o oportunitate de a face această migrație mai atractivă. Senzorii de mediu distribuiți în tot biroul monitorizează multe aspecte ale mediului înconjurător, inclusiv temperatura, umiditatea, nivelul de dioxid de carbon, nivelul de compuși organici volatili și presiunea atmosferică. Senzorii de persoane numără numărul de persoane dintr-o încăpere sau de la un etaj. Combinarea datelor celor doi senzori va ajuta chiriașii și proprietarii să ajusteze condițiile de lucru în beneficiul angajaților lor. Este mult mai probabil ca proprietarii de afaceri să își prelungească închirierea într-o clădire care promovează bunăstarea și productivitatea angajaților.

 

Locuri de muncă centrate pe angajați

Un management imobiliar de succes înseamnă crearea unor locuri de muncă centrate pe angajat și a unor medii de construcție mai sănătoase. Analiza Interact Space poate sprijini obiectivele managerilor de proprietăți de a obține certificări de standarde de clădiri sănătoase, cum ar fi standardul WELL Building Standard, care leagă proiectarea birourilor, politicile și strategiile de mediu construit de rezultatele în materie de sănătate și bunăstare. Acest standard, la rândul său, poate atrage chiriași de înaltă calitate și poate asigura contracte de închiriere mai lungi și mai valoroase. Signify este singura companie de iluminat din lume care oferă această soluție extrem de eficientă de îmbunătățire a locului de muncă.

Greg Nelson, Global Business Leader Systems and Services, Signify: „A avut loc o evoluție majoră în ceea ce așteptăm de la locul nostru de muncă. Angajații de astăzi se așteaptă ca mediul de lucru să fie adaptat la nevoile lor și să le sprijine sănătatea și bunăstarea. Signify este prima companie de iluminat care sprijină proprietarii de clădiri cu informațiile de care au nevoie pentru a optimiza condițiile de lucru pentru chiriași și angajații lor – fie că este vorba de ajustarea programului HVAC pentru a crește eficiența energetică sau de rearanjarea birourilor pentru a profita de spațiul nefolosit. Analiza spațială Interact Space va ajuta proprietarii de birouri și managerii de instalații să construiască birourile viitorului.”

Pentru mai multe informații despre analiza Interact Space, vă rugăm să vizitați: https://www.interact-lighting.com/global/capabilities/space-analysis

1 COMENTARIU

  1. Interact Space Analysis ofera proprietarilor de cladiri si angajatilor acestora oportunitatea de a se bucura de un mediu de lucru mai bun si mai eficient. Accesand anumite informatii esentiale prin intermediul senzorilor, proprietarii de cladiri pot sa le ofere angajatilor un mediu placut si productiv. Este, de asemenea, o modalitate foarte eficienta de a ajuta proprietarii de cladiri sa obtina certificari ale standardelor de cladiri sanatoase, cum ar fi WELL, imbunatatind astfel valoarea imobiliara a proprietatii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.