Schneider Electric a anuntat lansarea podcastului sau, „AI at Scale”. Aceasta serie ofera o imagine de ansamblu asupra starii actuale a tehnologiei, invitand practicienii si expertii AI sa-si impartaseasca experientele, perspectivele, provocarile si povestile de succes.

In 2021, Schneider Electric si-a lansat propriul centru de excelenta AI, AI Hub, iar acum are peste 350 de experti AI. Canalizandu-si expertiza intr-un podcast accesibil si invitand experti externi recunoscuti la nivel global, compania permite unui public larg sa descopere aplicatii AI din lumea reala, clarificand in acelasi timp conceptiile gresite comune si deschizand o conversatie despre viitorul AI.

Podcastul ridica multe intrebari esentiale pentru implementarea acestei tehnologii in beneficiul intregii societati: cum sa gestionati cel mai bine cererea de energie a AI, cum sa pregatiti angajatii pentru un viitor in care AI-ul va fi tot mai implicat si multe altele.

In primul episod, directorul pentru AI al Schneider Electric, Philippe Rambach, discuta despre motivele pentru care avem nevoie de AI, importanta unei abordari sustenabile si rationale a AI si rolul acesteia in sprijinirea decarbonizarii si eficientei energetice. El impartaseste, de asemenea, informatii putile pentru companii cu privire la implementarea AI pe scara larga, pentru a asigura adoptarea de catre utilizatori, valoare adaugata pentru companii si rentabilitatea investitiilor.

Episoadele viitoare vor prezenta invitati diversi, inclusiv la nivel de membri ai consiliilor de adminstratie din companii (Chief AI and Data Officers, CTO), sefi de departamente de date si analize, reprezentanti ai celor mai avansate universitati si centre de cercetare AI si practicieni AI din diverse domenii. Expertiza lor va acoperi o gama larga de subiecte, cum ar fi inteligenta artificiala in centre de date, productie, servicii, transport, procesare alimentara, marketing si multe altele, cu accent pe responsabilitate si etica.

Podcastul AI at Scale de la Schneider Electric este disponibil pe mai multe platforme de streaming, inclusiv Spotify si Apple Podcasts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.