Prezent pe piața locală din 2018, www.biano.ro a crescut constant în România, atât în ceea ce privește numărul magazinelor partenere, cât și în ceea ce privește vizitatorii lunari, iubitorii de home design.

Vara aceasta nu a făcut excepție. În intervalul iunie-august 2021, cele mai vândute articole de pe Biano.ro au fost accesoriile de grădină, cum ar fi leagănele de grădină, pergolele, pavilioanele de grădină, serele, ghivecele de flori, accesoriile pentru piscină, rezervoarele de apă, mobilierul de grădină și grătarele.

Mai mult, reprezentanții Biano.ro au raportat o tendință de creștere a decorațiunilor exterioare pentru grădini și balcoane în 2021, față de 2020. Cele mai căutate produse de sezon în același interval menționat, din aceste categorii, au fost seturile de perne pentru scaune de casă și grădină, hamacurile de grădină și pavilioanele de grădină.

Românii, campioni europeni la achiziția de scaune

Iubitorii români de mobilier și decorațiuni interioare devin vizibil interesați de articolele eco pentru cămin, precum și de renovările interioare, după cum arată datele interne de la Biano.

O particularitate pentru piața românească: în comparație cu alte țări în care operează Biano, românii par a fi cei mai interesați de… scaune!

Scaunele pentru camera copiilor și scaunele de birou au început să înregistreze creșteri în căutările din ultimele zile ale lunii august, în pregătirea noului an școlar și a întoarcerii la serviciu din vacanțele de vară.

Cumpărăturile online pentru cămin, ușurate de inteligența artificială

Biano este destinația ideală pentru cumpărătorii online home & deco și un partener de încredere pentru retailerii home & deco care doresc să-și crească prezența online, numărul clienților și fluxul de venituri.

După ce a introdus căutarea prin imagini ca o caracteristică exclusivă bazată pe inteligență artificială (AI), o premieră pentru piața home & deco din România, Biano a reușit să câștige noi vizitatori și clienți pentru magazinele online partenere.

În plus față de căutarea prin imagini, partenerilor înregistrați pe www.biano.ro li s-a acordat acces și la alte instrumente exclusive de îmbunătățire a performanței, bazate pe AI (Biano Pixel, Biano Button).

Un nou tool AI: utilizatorii vor deveni designeri de interior

Având în vedere că utilizatorii se gândesc adesea la home & deco și schimbările din cămin ca la un hobby, păstrând în același timp raportul preț-calitate și căutând cele mai bune oferte, Biano va lansa în curând un nou instrument, care îi va ajuta pe clienții români să devină propriul lor designer de interior. Acest tool le va permite să își pregătească proiecte de design și să vadă cum s-ar încadra anumite piese de mobilier și decorațiuni în propriul cămin.

 

Despre Biano

Biano.ro a fost lansat în 2018 și a devenit destinația ideală pentru cumpărătorii online de produse home & deco – și un partener de încredere pentru magazinele home & deco care doresc să-și sporească prezența online, volumul de clienți și veniturile.

La nivel mondial, Biano este prezent în 7 țări și intenționează să se extindă pe alte 3 sau 4 piețe până la sfârșitul anului 2021. Biano este principalul partener de trafic de calitate pentru peste 1.500 de magazine online home & deco la nivel global și are peste 6 milioane de produse listate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.