Duminică, 1 mai, Denise Rifai se va afla față în față cu jurnalistul Robert Turcescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:00, la Kanal D.

Robert Turcescu și-a început cariera de jurnalist la 18 ani, iar la vârsta de 23 de ani era deja redactor șef la Radio Total. Din anul 2003, a moderat talk show-ul “100% cu Robert Turcescu”, o emisiune care i-a adus un succes uriaș și premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune. Numele lui Robert Turcescu se leagă de redacții ale unor publicații importante din România, acesta remarcându-se ca unul dintre cei mai incisivi jurnaliști.

În anul 2014, Robert Turcescu uimea o țară întreagă, dezvăluind că a fost locotonent-colonel sub acoperire. Doi ani mai târziu a fost ales deputat în Parlamentul României, iar în prezent a revenit în lumea presei. În plan personal, Robert Turcescu se află la a doua căsătorie și este tatăl a două fete.

Care a fost cel mai penibil moment trăit în direct?”, “V-a fost cumpărată tăcerea?”, “De ce locuiește un milionar într-o casă ANL?”, “Ați luat vreodată șpagă?”, “Ce vă face să vă pierdeți controlul?”, “De ce vă e frică să vă pierdeți controlul?”, “De ce vă e frică de realitatea înconjurătoare?”, “Cine este mogulul media care v-a plătit cel mai mult?”, “Mușcați mâna care v-a hrănit?”, “Mai aveți credibilitate ca jurnalist?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Robert Turcescu duminică, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:00, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.