Robert Negoiță, primar al Sectorului 3 București, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 23:30, la Kanal D.

Cotat ca unul dintre milionarii României, Robert Negoitță a fost etichetat de presă ca cel mai bogat dintre primarii Capitalei. Acesta a intrat în politică în urmă cu 20 de ani, timp în care a ocupat funcțiile de deputat, vicepreședinte PSD și președinte PSD Ilfov, iar în urmă cu 4 ani și-a înființat propriul partid. În prezent se aflp la al treilea mandat consecutiv de primar al Sectorului 3.

Cele 40 de întrebări adresate de Denise Rifai  îl vor purta pe Robert Negoiță atât prin culisele politicii, cât și prin viața personală a acestuia.

“Ce caută un milionar de succes în politică?”, “Ce lecții i-ați putea da lui Nicușor Dan?”, “Ați putea să o bateți pe Gabriela Firea?”, “V-ati aventurat vreodată prea mult?”, “De câte ori v-ați certat de la bani cu frații dvs.?”, “Câți bani învârtiți în paradisurile fiscale?”, “Câți copii aveți?”, “Sunteți un primar curat?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate acestuia în editia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.