Competitors perform during the prologue at the Red Bull Romaniacs in Sibiu, Romania on July 30, 2019.

MILWAUKEE® va încinge motoarele la această ediție a Red Bull Romaniacs, care va avea loc în perioada 26 – 30 iulie la Sibiu și pe spectaculoasele trasee off-road din Munții Carpați. Prologul traseului de competiții extreme va fi construit cu ajutorul uneltelor MILWAUKEE®, partener al unei etape din cadrul Campionatului Mondial de Hard Enduro din România.

 

Red Bull Romaniacs este o combinație de pilotaj de anduranță și curse cross country a celui mai dificil raliu Hard Enduro din lume. După doi ani de succese înregistrate în campionatul World Enduro Super Series, seria a fost susținută oficial de Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) și a obținut rangul de FIM Hard Enduro World Championships, devenind astăzi cea mai bună la nivel mondial.

Pe lângă furnizarea de unelte performante necesare construcției traseului inclus în etapa preliminară a cursei (așa-numitul prolog), MILWAUKEE® va organiza, de asemenea, activități suplimentare pentru fanii motoarelor și ai sporturilor extreme, în timpul evenimentului. Marca Wisconsin continuă să își consolideze poziția în lumea sporturilor cu motor. Forța, performanța și condițiile extreme reprezintă mediul natural de lucru al profesioniștilor și uneltelor MILWAUKEE®. „Construcția celei mai spectaculoase secțiuni a traseului Hard Enduro este o provocare interesantă. Profesionalismul și fiabilitatea uneltelor Heavy Duty de la MILWAUKEE® ne vor permite să răspundem așteptărilor fanilor adrenalinei”, asigură Tomasz Wszołek, MILWAUKEE® CEE Regional Training Manager.

 

 

***

 

Red Bull Romaniacs este una dintre cele mai dificile curse de Hard Enduro din acest sezon, care va ridica andrenalina tuturor fanilor sporturilor extreme din întreaga lume. Ediția din acest an a Campionatului Mondial va avea loc în perioada 26-30 iulie la Sibiu și pe trasee off-road din Carpați. În acest an vor participa profesioniști și pasionați de enduro din peste 50 de țări, inclusiv adevărate vedete ale disciplinei: Graham Jarvis (de 11 ori pe podium, 6 victorii în Red Bull Romaniacs), Wade Young, Manuel Lettenbichler și câștigătorul de anul trecut, Billy Bolt.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.