Cum sa investesti inteligent in functie de randament

 

ROI (Return on Investment) este o metrica esentiala in evaluarea performantei unei investitii, ce reflecta eficienta acesteia, prin evidentierea profiturilor generate in comparatie cu suma investita initial.

Cu W4Solar beneficiezi de oportunitati de investitie in energie regenerabila ce ofera randamente extrem de crescute in comparatie cu orice alt tip de investitie.

 

 

Randament anual investitie W4Solar

20.000 euro 

 

Investitia intr-un parc fotovoltaic iti ofera un ROI cuprins intre 23% si 39% pe an, raportat la valoarea investitiei efectuate.

Astfel, la o investitie de aprox 20.000 euro, vei beneficia de un ROI de 24% pe an, timp de 20 de ani, garantati prin contract.

 

Randament anual depozit bancar

 

Daca iti depui banii intr-un depozit bancar, vei avea un randament de 6%-7% pe an, dar si costuri suplimentare precum cel de administrare al contului, cat si retinerea impozitului pe profit la sursa, aferent castigurilor realizate din dobanzi.

 

 

 

Echipa noastra de consultanti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate detaliile necesare pentru ca investitia sa fie una sigura si profitabila. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.