EURO 2024 începe în doar câteva zile la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO. Turneul final reunește toate Naționalele care au reușit să demonstreze unitatea echipei și dorința de a scrie istorie, iar România se regăsește printre acestea. Toți suporterii sunt pregătiți să iasă în stradă pentru rezultate de neuitat, iar așteptarea crește cu fiecare minut.

Toți cei care nu vor rata niciun minut din Campionatul European vor avea parte de comentarii pertinente! Andrei Grecu, Cristian Pintea, Ion Alexandru, Cristi Petre, Bogdan Nevel, Mihai Mironică și Mihai Crăciun fac parte din echipa de comentatori din acest an! Aceștia vor fi aproape de telespectatori, la fiecare joc, și le vor oferi cele mai importante informații.

Andrei Grecu face parte din departamentul Sport al PRO TV și de-a lungul anilor a avut ocazia să comenteze mai multe meciuri importante. Motivat de ceea ce face, acesta recunoaște că ”e un hobby transformat într-un job de care te bucuri cu fiecare ocazie”.

Pentru mine, va fi primul Campionat European la care voi participa activ din postura de comentator și jurnalist. În cele mai multe seri, voi fi cel care va comenta ultimul meci al zilei transmis pe PRO TV, de la ora 22:00. Voi fi una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total în timpul Campionatului. În calitate de jurnalist voi discuta alături de colegii din emisiune despre meciurile care se dispută în fiecare zi la EURO și voi încerca să vin cu o opinie argumentată și deloc banală legată de ceea ce se întâmplă în perioada 14 iunie – 14 iulie, la EURO 2024”, declară Andrei Grecu.

Doar câteva zile au mai rămas până la startul turneului final. Toți cei care vor să urmărească meciurile de la EURO 2024 pe VOYO, pot beneficia, în următoarea perioadă, de oferta specială prin care la două luni achiziționate, vor primi una cadou, accesibilă la acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.