Primarii USR PLUS construiesc noi creșe moderne pentru a oferi copiilor cel mai bun nou început în viață și pentru a permite părinților să se întoarcă la muncă.

În Sectorul 2 al Capitalei, primarul Radu Mihaiu construiește o creșă modernă pentru 110 copii, de 2.409 mp, care costă circa 22 de milioane de lei. Noua creșă va crește capacitatea sectorului cu peste 25%.
La Timișoara, primarul Dominic Fritz construiește două noi creșe, pentru 160 de copii. Pentru alte două creșe, construcția a demarat deja. În total, Timișoara va avea 4 noi creșe, care să rezolve criza locurilor din oraș.
La Câmpulung, în orașul administrat de primarul USR PLUS Elena Lasconi, nu a mai funcționat nicio creșă în ultimii 30 ani. Acum va fi construită o nouă creșă la standarde europene, de 70 locuri.
Brașovul va avea două noi creșe, cu circa 160 de locuri, în timp ce la Alba Iulia va fi construită o nouă creșă de 110 locuri.
Vom avea două noi creșe și în Sectorul 1, administrat de Clotilde Armand, și o creșă de 100 locuri la Bacău, unde primar este Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.