Primarii USR PLUS construiesc noi creșe moderne pentru a oferi copiilor cel mai bun nou început în viață și pentru a permite părinților să se întoarcă la muncă.

În Sectorul 2 al Capitalei, primarul Radu Mihaiu construiește o creșă modernă pentru 110 copii, de 2.409 mp, care costă circa 22 de milioane de lei. Noua creșă va crește capacitatea sectorului cu peste 25%.
La Timișoara, primarul Dominic Fritz construiește două noi creșe, pentru 160 de copii. Pentru alte două creșe, construcția a demarat deja. În total, Timișoara va avea 4 noi creșe, care să rezolve criza locurilor din oraș.
La Câmpulung, în orașul administrat de primarul USR PLUS Elena Lasconi, nu a mai funcționat nicio creșă în ultimii 30 ani. Acum va fi construită o nouă creșă la standarde europene, de 70 locuri.
Brașovul va avea două noi creșe, cu circa 160 de locuri, în timp ce la Alba Iulia va fi construită o nouă creșă de 110 locuri.
Vom avea două noi creșe și în Sectorul 1, administrat de Clotilde Armand, și o creșă de 100 locuri la Bacău, unde primar este Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.