Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Young Boys Berna, contand pentru Turulu 3 preliminar din Champions League, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, marti 03 august 2021. © FOTO:Flavius Buboi/SPORT PICTURES

Marți, 10 august, de la ora 21:30, ultima echipă românească rămasă în cupele europene la fotbal, CFR Cluj, întâlnește Young Boys Berna în returul 3 preliminar al UEFA Champions League, în direct la Prima TV. Meciul poate fi urmărit și pe platforma online www.primaplay.ro, fiind accesibil românilor din orice colț al lumii.

 

Campioana CFR Cluj joacă marți returul pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League cu Young Boys Berna. Meciul este transmis de Prima TV, marți 10 august, de la ora 21.30. În meciul tur de la Cluj, transmis de Prima TV, scorul a fost 1-1 iar clujenii au nevoie de o victorie pentru a merge mai departe.

CFR Cluj și Young Boys se reîntâlnesc, după ce anul trecut au fost colege de grupă în UEFA Europa League, cu o remiză și o victorie la limită, obținută după un penalty, pentru elvețieni.

Campioana României este singura rămasă în cupele europene, având asigurată prezența în primul sezon al UEFA Conference League. Dacă va trece de Young Boys, va juca în playoff-ul UEFA Champions League cu Ferencvaros Budapesta sau cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu. Dacă va pierde cu elvețienii, va merge în playoff-ul UEFA Europa League.

Meciul poate fi urmărit și pe platforma online www.primaplay.ro, fiind accesibil românilor din orice colț al lumii.

 

Vezi video aici: https://www.youtube.com/watch?v=x7y_snoImS8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.