Cu o experiență de peste 20 de ani de antreprenoriat, business și marketing, Florina Onețiu este totodată și prima româncă în poziția de creator și lider al unui produs unic și inovativ. Cu obiectivul de a deveni cel mai mare metaverse din lume cu produse și servicii premium, platfoma XCLUSIVERSE oferă utilizatorilor o experiență completă de business în mediul virtual, adresată piețelor la nivel global. XCLUSIVERSE este un produs complex cu multiple forme de utilizare și domenii variate, de la cel imobiliar, până la produse fizice și virtuale și beneficii exclusive dedicate utilizatorilor în noul mediu digital.

 

Prin dezvoltarea și lansarea primei etape a acestui mediul virtual, a cărui pregătire și implementare a durat mai bine de un an, antreprenoarea pune România pe harta tehnologiei globale, în metaverse și noul internet. Investiția până în acest moment în XCLUSIVERSE este de 1.1 milion de dolari și beneficiază de cea mai nouă tehnologie în contextul dezvoltării sale în Emiratele Arabe Unite, mai precis în Dubai, unde Florina Onețiu a stabilit centrul noului business.  „În acest moment, Dubai este un hub tehnologic al lumii, vorbim despre un loc și o țară foarte deschise noului mediul de business, cu o viteză uimitoare de reacție și implementare a noilor tehnologii. Începând cu dezvoltarea afacerilor în sistem blockchain și până la introducerea tuturor operațiunilor în metaverse, și nu doar la nivel de afaceri punctuale, ci la nivel guvernamental. De aceea am și ales să creăm acest produs de business pornind de aici și adresându-ne întregii lumi. În acest moment, spun cu mândrie, suntem primii români care creăm și lansăm un astfel de produs, cu o asemenea amploare și conținut. Mă bucur să dezvolt acest business alături o echipă de experți români și să așezăm România la startul pe care îl iau acum doar câteva țări, spre noua realitate virtuală ”, declară Florina Onețiu, CEO și co-fondator XCLUSIVERSE.

 

Ea apreciază că realitatea aceasta va deveni parte din viața de business și socială digitală cotidiană în nu mai puțin de 10 ani. Pentru că metaverse, conceptul de lume virtuală trăită ca o experiență reală în care oamenii interacționează, socializează, muncesc și își conduc afacerile, este deja parte a prezentului ca următorul capitol care se scrie în acest moment. Atât în ceea ce privește dezvoltarea internetului, cât și ca experiență de relaționare umană. „Realitatea pe care o trăim acum ne-a dovedit că tot ce înseamnă comportament de consum și interacțiune în mediul virtual s-a schimbat și accelerat în conjuncturile create de pandemie, ca să luăm un prim exemplu. Lucrul de la distanță și modalitatea de achiziționare a diverselor produse și servicii online sunt doar începutul. De aceea, acest nou pas care vine în mod firesc ne permite să extindem aceste experiențe în mai multe domenii și să ne aflăm printre primii din lume care scriu istoria noilor businessuri în mediul virtual”, adaugă aceasta.

 

 

 

 Ce este XCLUSIVERSE și ce oferă utilizatorilor?

 

XCLUSIVERSE este singurul metaverse care conectează furnizori din lumea reală, specialiști, agenți imobiliari, educatori sau oameni de afaceri pe care îi ajută să își extindă afacerea la nivelul următor. Platforma este formată din 3 componente: metaverse, noua lume digitală cu o zonă de interacțiune intensă în mediul virtual, e-commerce – un spațiu unde cei interesați pot să închirieze showroomuri, spații comerciale în care să își vândă produsele fie digitale, sub formă de NFT-uri, fie reale. În cea de-a treia componentă, de crypto investement, vor fi emise tokens de utilitate si securitate, iar utilizatorii vor putea face investiții și ulterior le pot schimba pe platformele de exchange. „Cei care vor intra în lumea XCLUSIVERSE pot cumpăra, în calitate de persoană fizică, produse virtuale. Inclusiv pot achiziționa tokeni de securitate, ce pot reprezenta fracții din proprietăți reale din Dubai sau din alte metropole, pentru a le deține și tranzacționa. Companiile pot închiria birouri virtuale în care oamenii de afaceri se pot întâlni cu clienți din toată lumea cărora le pot expune, printr-o călătorie virtuală complexă și interactivă, produse și servicii din absolut toate domeniile. Spre deosebire de platformele actuale de întâlniri de business sau de cursuri, XCLUSIVERSE oferă o experiență mult mai captivantă, atractivă și reală în care nu se simte bariera unui ecran, ci se împărtășește aceeași realitate”, precizează Florina Onețiu.

 

Cui se adresează XCLUSIVERSE?

 

Persoanelor fizice cu venituri medii și mari, utilizatorilor care doresc să exploreze experiențe uimitoare si interactive în lumea virtuală, investitorilor care își doresc să cumpere si să investească în piața globală imobiliară sau/și în monede virtuale și să beneficieze de avantaje de tranzacționare. Și, nu în ultimul rând, companiilor care doresc să își extindă domeniile de activitate și diferitele produsele și servicii în noul mediu. „XCLUSIVERSE face pasul către acest viitor apropiat printr-o platformă care integrează și schimbă mediul virtual într-o realitate cu mult mai multe opțiuni decât cea fizică și în care se construiesc în acest moment primele structuri perfect funcționale pentru o experiență completă și complexă de utilizare”.

 

XCLUSIVERSE este parte a Unicorp Ventures, un fond de investiții orientat către companii cu potențial mare de creștere și piață globală în industrii ca: tehnologie, real estate, entertainment. Din Unicorp Ventures, în care Florina Onețiu ocupă poziția de co-fondator, alături de Cristian Onețiu, mai fac parte: un fond de investiții imobiliare care atrage investitori și gestionează proprietăți imobiliare clasice și bunuri digitale, o companie de software dedicată pieței imobiliare fracționate și un reality TV show în domeniul imobiliar, care urmează a fi produs până la finele anului.

 

 

 

Antreprenoare, pasionată de investiții în tehnologie  și marketing lider de peste 20 de ani, Florina Onețiu spune că întotdeauna a fost orientată spre transformare și evoluție, de a lucra cu oamenii, de a crea și a pune în practică idei și proiecte inovative. Ca antreprenor, Florina a fost partener în afacerea de familie Life Care și a fondat și condus una dintre cele mai de succes rețele de centre de wellbeing din România, „Centrele Fericirii”, cu care a făcut exit în 2019.  Ca marketing consultant și expert, ea a lucrat cu peste 60 de clienți, companii și proiecte antreprenoriale, cu care a realizat performanță pe piața din România. Pe lângă experiența practică, Florina are o educația formală bogată, urmând programe educaționale de business destinate executivilor de top la unele dintre cele mai prestigioase școli de business din lume, ca Oxford University, Stanford University, Cornell University și Frankfurt Business School.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.