• Site-ul digi24.ro și aplicația mobilă Digi24 au înregistrat în 2021 peste 1.1 miliarde de afișări de pagină, un record absolut pentru un site media, conform Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT);
  • Cu o medie lunară de peste 11 milioane de vizitatori unici, site-ul și aplicația Digi24 au ocupat prima poziție în rândul site-urilor media din România.

 

Pentru al doilea an consecutiv, Digi24, prin intermediul site-ului și al aplicației mobile, a reușit să își mențină poziția de lider pe piața media online. Conform datelor publicate de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), Digi24 și-a depășit propriul record înregistrat în 2020 și a generat, la nivelul anului 2021, peste 1.1 miliarde de afișări de pagină. Concomitent, platforma Digi24.ro a înregistrat o medie lunară de peste 11 milioane de vizitatori unici, fapt care a demonstrat că informațiile furnizate au generat cel mai mare impact în rândul cititorilor, poziționând-o astfel în topul preferințelor.
Digi24.ro, cea mai accesată platformă de știri în 2021

Potrivit măsurătorilor BRAT, aplicația mobilă Digi24 s-a situat în topul celor mai accesate aplicații de știri din România, cu peste 102 milioane de afișări de pagină. De asemenea, aceasta este și cea mai vizitată aplicație de știri, cu peste 22 de milioane de vizite la nivelul anului 2021.
Conform raportului realizat de Reuters și Universitatea Oxford privind presa din România, Digi24.ro reprezintă cea mai de încredere sursă online de informare a românilor. De asemenea, nivelul crescut privind calitatea informațiilor publicate de Digi24.ro a evidențiat o schimbare majoră în noile obiceiuri de consum al știrilor în rândul publicului român. Deși în ultimii doi ani de pandemie atât peisajul media, cât și preferințele cititorilor au evoluat odată cu nevoia pentru digitalizare, platforma Digi24.ro s-a adaptat acestora și a continuat să ofere un conținut relevant și echidistant, reprezentând o sursă credibilă, în timp ce încrederea în social media a fost afectată.
Echipele Digi24 și Digi24.ro mulțumesc publicului pentru încrederea arătată și de această dată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.