Oracle Cloud Infrastructure a făcut progrese semnificative în ultimii ani. De exemplu, în ultimele patru trimestre, OCI a înregistrat o creștere extraordinară, adăugând în același timp sute de servicii noi. Și, în recentul său Solution Scorecard, Gartner tocmai a plasat Oracle pe locul trei în topul furnizorilor nord-americani de servicii de stocare în cloud, înlocuind Google Cloud Platform, care a ocupat acest loc în ultimii cinci ani.

 

Această validare din partea unei terțe părți vine în contextul în care tot mai multe organizații importante, printre care Deutsche Bank, Telefonica Brasil, Pernod Ricard, statul Utah, Nissan, 8×8, Zoom, Experian, Red Bull Racing Honda, Thomson Reuters, Verizon și McDonald’s, atribuie mai multe fluxuri de lucru esențiale pe OCI.

 

Iată câteva pasaje cheie din Gartner Scorecard:

  • Oracle a înregistrat cea mai mare creștere a scorului pentru al doilea an consecutiv, sărind de la 62% în 2020 la 78% în acest an, în fața GCP.
  • OCI s-a clasat, de asemenea, în top 3, după AWS și Azure, cu un scor de 90% în ceea ce privește criteriile necesare.
  • În plus, OCI a obținut note perfecte pentru Compute, Storage, Networking și Software Infrastructure, Gartner menționând: „OCI a adăugat mai multe funcționalități, în procente, în ultimul an decât orice alt furnizor de pe această piață”.

 

Mai multe detalii din raportul Gartner pot fi găsite aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.