Oracle a anunțat disponibilitatea bazei de date autonome Multiple-VM pe Oracle Exadata Cloud@Customer. Multi-VM Autonomous Database permite organizațiilor să creeze și să ruleze instanțe de Autonomous Database izolate și în înaltă disponibilitate pe sisteme Exadata Cloud@Customer care rulează, de asemenea, baze de date Oracle neautonome. Acest lucru îi ajută pe clienți să reducă costurile printr-o mai bună utilizare a infrastructurii și facilitează adoptarea de către clienți a Autonomous Database. Multi-VM Autonomous Database este disponibil gratuit prin intermediul unei actualizări instantanee pentru clienții Exadata Cloud@Customer existenți.

 

Cu Multi-VM Autonomous Database rulând pe Exadata Cloud@Customer, organizațiile pot configura medii de baze de date autonome izolate pentru medii de testare-dezvoltare, pre-producție și producție care implementează reguli de acces, cote și politici de disponibilitate diferite pentru a îndeplini cerințele de guvernanță ale organizației. Dezvoltatorii de aplicații au acces instantaneu la o platformă de dezvoltare a aplicațiilor de baze de date de tip self-service, care oferă capabilități critice, precum și suport pentru toate tipurile de date, aplicațiile și stilurile de dezvoltare moderne. În plus, Multi-VM Autonomous Database ajută la îmbunătățirea productivității dezvoltatorilor prin crearea unui mediu privat de baze de date ca serviciu cu capabilități de auto-optimizare, auto-scalare și auto-gestiune, care reduc timpul și efortul necesar pentru a livra aplicații bazate pe date.

„Ne concentrăm pe simplificarea drastică a gestionării datelor pentru toate aplicațiile bazate pe date, indiferent de complexitate, scară, criticitate sau sensibilitate”, a declarat Juan Loaiza, vicepreședinte executiv, Mission Critical Database Technologies, Oracle. „Cu Autonomous Database care rulează pe aceeași infrastructură Exadata Cloud@Customer ca și bazele de date neautonome, clienții pot implementa cu ușurință noi baze de date autonome și pot actualiza bazele de date existente la Autonomous Database atunci când sunt pregătiți.”

„Autonomous Database, care rulează pe mașini virtuale în Exadata Cloud@Customer, este un mare câștig pentru dezvoltatori”, a declarat Holger Mueller, analist principal și vicepreședinte al Constellation Research. „Aceștia își pot crea clustere VM pentru medii de testare-dezvoltare, de pre- producție și de producție de tip „self-service”, cu SLA-uri, cote, performanțe și caracteristici de acces adecvate. Această capacitate, combinată cu auto-provizionarea, auto-optimizarea și auto-actualizarea, precum și cu suportul convergent pentru toate tipurile de date, aplicațiile și stilurile de dezvoltare moderne ale bazei de date autonome, oferă dezvoltatorilor agilitate sporită.”

„Autonomous Database pe Exadata Cloud@Customer era deja cu cel puțin două generații înaintea ofertelor de cloud hibrid pe care le puteai cumpăra de la AWS, Google și Azure”, a declarat Ron Westfall, analist senior și director de cercetare la Futurum. „Acum, adăugarea posibilității de a rula mii de baze de date autonome în VM-uri pe un singur Exadata Cloud@Customer permite organizațiilor să profite de o auto-scalare granulară, plătind astfel doar pentru utilizarea CPU atunci când aceasta este consumată – în loc să plătească tot timpul pentru vârfurile de utilizare a CPU, ca aproape orice alt cloud hibrid de pe piață. Și având în vedere că Snowflake nici măcar nu are o ofertă de cloud hibrid, tocmai a rămas și mai în urmă.”

Clienții din întreaga lume au acces de astăzi la baza de date autonomă Multi-VM pe Exadata Cloud@Customer prin intermediul consolei și API-urilor Oracle Cloud Infrastructure (OCI). Aceasta oferă o experiență identică cu cea din cloud-ul public Oracle, deși rulează on-premise în centrul de date al clientului pentru a satisface cerințele de rezidență și securitate a datelor.

 

Resurse suplimentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.