One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, mixte și de birouri de ultimă generație din România, anunță încheierea unui parteneriat cu prestigioasa Armani/Casa, o premieră pe piața românească. Colaborarea urmărește dezvoltarea unui concept unic de design interior în cadrul One Lake Club, un complex rezidențial exclusivist cu regim de înălțime mare, situat chiar pe malul lacului Tei din București, prevăzut cu o splendidă promenadă publică de 150 de metri în jurul lacului.

Ca urmare a acestui parteneriat, o premieră pentru piața locală, dezvoltarea One Lake Club va primi eticheta „Furnished by Armani/Casa” („Mobilat de Armani/Casa”), purtând amprenta unică a unui adevărat simbol în lumea modei internaționale și a designului interior. Stilul de viață Armani/Casa se va regăsi în cadrul unui penthouse spectaculos, a două apartamente de prezentare de la ultimul etaj și un lobby. Acest penthouse din cadrul One Lake Club va fi complet mobilat de Armani/Casa, iar viitorii cumpărători vor avea oportunitatea de a accesa produsele Armani/Casa, dar și un serviciu de consultanță dedicat, totul pentru a crea un spațiu intim care să confere starea de bine și de confort visată.

„Suntem bucuroși și mândri să anunțăm parteneriatul cu Armani/Casa, o marcă foarte cunoscută în întreaga lume pentru eleganța atemporală și designul exclusivist. Prin această colaborare care marchează o premieră pentru piața imobiliară din România, oferim clienților noștri o experiență superioară prin rafinamentul spațiului de locuit, unde elementul cultural modelează un stil de viață urban contemporan. Cunoscut la nivel global pentru eleganța sa unică, Armani/Casa este partenerul perfect în dezideratul nostru de a crea excelență în imobiliare. Sperăm ca acest parteneriat să reprezinte un pas important pentru piața locală, care are un potențial semnificativ, către dezvoltări sustenabile remarcabile”, a declarat Andrei Diaconescu, cofondator și co-CEO al One United Properties.

Astfel, One Lake Club „Furnished by Armani/Casa” va deveni un proiect de referință pe piața rezidențială românească. Cele 7 turnuri situate pe malul lacului Tei vor oferi viitorilor rezidenți o vedere spectaculoasă, îmbinând stilul de viață urban cu apropierea de natură. One Lake Club va cuprinde un număr total de peste 700 de apartamente, studiouri, apartamente cu unul, două, trei sau patru dormitoare. În plus, dezvoltarea oferă o colecție exclusivistă de apartamente elegante cu grădini private și penthouse-uri spațioase, cu tavan înalt, ferestre de la podea până la tavan și vederi panoramice spectaculoase asupra lacului, parcului și orașului. Dezvoltarea va include, de asemenea, 10 spații comerciale și un total de 853 de locuri de parcare, precum și diverse facilități integrate, cum ar fi zone comerciale, piscină, spa, sală de sport sau brasserie. One Lake Club are o suprafață construită de aproximativ 75.260 de metri pătrați. Cu un parc privat de aproape 1 hectar și o deschidere generoasă de peste 150 de metri către lac, dezvoltarea One Lake Club va oferi o perspectivă excepțională și oportunități unice pentru relaxare și recreere. Cu vederi panoramice spre sud către lacul Tei și vederi spre vest către lacul Floreasca, One Lake Club va fi sinonim cu un stil de viață modern și exclusivist, având la bază soluții de dezvoltare sustenabile, într-una dintre cele mai dorite comunități rezidențiale din România.

Angajamentul ferm al ONE în ceea ce privește sustenabilitatea se va regăsi și în cadrul One Lake Club, proiectul beneficiind de sisteme geoexchange, o tehnologie care asigură un nivel de eficiență energetică superior și contribuie la promovarea unui stil de viață verde. Această soluție nu emite dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care contribuie la poluarea aerului. În plus, deoarece sistemele geotermale nu ard cantități semnificative de combustibil, cum ar fi gaz, ulei, propan sau cărbune, ele funcționează la un cost mai mic și sunt mult mai curate. Prin urmare, costurile de încălzire și răcire prin sisteme geotermale vor fi mai mici decât cele ale soluțiilor tradiționale, oferind în plus o autonomie predictibilă și pe termen lung. Soluția instalată la One Lake Club va salva aproximativ 905 tone de emisii de CO2 pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.