Agenția de digital marketing MTH Digital își anunță parteneriatul cu Retargeting Biz, o platformă de marketing automatizat care reunește toate canalele de marketing relevante pentru magazinele online. Astfel, de la reclame automatizate Google, Facebook și Instagram, la push notifications, pop-up-uri, SMS-uri, recomandări de produse și newslettere personalizate în funcție de profilul utilizatorului, magazinele online care apelează la serviciile agenției MTH Digital vor beneficia de automatizarea campaniilor de marketing.

 

După doi ani de pandemie care a propulsat sectorul de e-commerce și într-o lume din ce în ce mai digitalizată, este important să folosești instrumentele de marketing potrivite care aduc o eficiență sporită în vânzările online.

 

Datorită acestui parteneriat între MTH Digital și Retargeting Biz, magazinele online beneficiază de o platformă adaptată nevoilor de creștere și scalare, dar și de canalele de marketing potrivite care să le ajute la îndeplinirea principalului obiectiv de business: creșterea vânzărilor. De asemenea, ținând cont de optimizarea proceselor operaționale, se câștigă timp prețios, ceea ce favorizează inovația și concentrarea pe strategiile de business importante.

 

În mai puțin de 4 luni de la începerea colaborării, MTH Digital a facilitat migrarea a peste 20 de clienți în platforma Retargeting Biz. Continuăm cu succes să facem acest lucru, iar rezultatele oferite ne dau încredere să accelerăm acest proces. De exemplu, am înregistrat o creștere în vânzări din newslettere de 30% pentru clienții din domeniul Home & Deco, 60% pentru Fashion și 80% pentru domeniul Cosmetice”, a declarat Robert Dumitru, Managing Partner MTH Digital.

 

Retargeting Biz pune la dispoziție magazinelor online o tehnologie nouă și inovativă, ce are la bază mecanismul de machine learning pentru acumularea de date, sistem care se actualizează continuu până ajunge la livrarea celor mai bune rezultate.

 

“Suntem foarte bucuroși de succesul colaborăriii cu echipa MTH Digital și vom extinde tot mai mult aceasta colaborare și în 2022. Sinergia dintre serviciile de agenție oferite de MTH Digital  și tehnologia avansata de marketing oferită de Retargeting Biz a dus la rezultate mult îmbunătățite în conturile clienților, dar și la o eficientizare a resurselor folosite. Motorul de recomandări de produse (recommendation engine) a înregistrat rezultate foarte bune atât în site, cât și în newsletterele personalizate, iar diversitatea de canale puse la dispoziție în aplicația noastră a oferit agenției posibilitatea diversificării serviciilor oferite clienților printr-o singura platforma, ușor de utilizat.

Apreciem totodată abordarea exhaustivă a agenției MTH Digital în realizarea și gestionarea strategiei de marketing pentru cliențiii săi și deschiderea către soluțiii inovative pentru îmbunătățirea rezultatelor.” spune Alina Mitrica, CCO Retargeting BIZ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.