PRO TV continuă să investească în conținutul de calitate și în difuzarea evenimentelor sportive relevante pentru publicul român! De această dată, PRO TV anunță faptul că meciurile celor două echipe naționale de polo ale României, feminin și masculin, la Campionatul European care se dispută în Croația, la Split, vor fi live pe VOYO.

Programul meciurilor echipei feminine, în prima etapă, include: astăzi, de la ora 11:00, Germania – România, mâine, 28 august, de la ora 14:00, România – Grecia, pe 30 august, de la ora 18:30, Croația – România, pe 1 septembrie, România – Olanda, de la ora 14:00, iar pe 3 septembrie, de la ora 11:00, Ungaria – România.

De cealaltă parte, echipa națională masculină va avea parte de următoarele meciuri: pe 29 august, de la ora 10:00, România – Spania, pe 31 august, de la 16:30, România – Germania și pe 2 septembrie, de la ora 18:00, România – Olanda.

Echipa feminină de polo s-a calificat în premieră la Campionatele Europene, iar cei doi antrenori Berttini Nenciu și Edward Andrei își propun să continue să scrie istorie în grupa A a competiției. Primele patru echipe clasate se vor califica în sferturi.

De cealaltă parte, echipa masculină, condusă în prezent de Bogdan Rath va întâlni trei adversare dificile, în grupa C. Locul 1 se va califica direct în sferturi, în timp ce locurile doi și trei vor juca, în cruciș, în barajul pentru calificarea în sferturi.

În cazul în care echipele naționale se vor califica în următoarele etape, meciurile vor fi putea urmărite tot pe VOYO.

Rămâneți aproape de VOYO și nu ratați meciurile puternice ale României la Campionatul European de polo! Hai România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.