După ce weekendul trecut, Formula 1 a revenit spectaculos în audienţe, odată cu transmiterea sa pe posturile Antena, săptămâna aceasta, Marele Premiu al Arabiei Saudite se vede astăzi, etapa calificărilor, de la ora 18.45 şi mâine, cursa, de la 18.45, în direct, la Antena 3 CNN şi pe AntenaPLAY.

Cel mai spectaculos sezon din istoria Formula 1, transmis în direct de staţiile Antena, continuă astăzi la Antena 3 CNN şi pe AntenaPLAY.  Mihai Morar va absenta la Marele Premiu din Arabia Saudită, urmând să revină la microfonul Antena pentru cursa pentru Marele Premiu al Australiei, din 24 martie, de la ora 06.00, transmisă în direct de Antena 3 CNN şi AntenaPLAY. „În acest weekend aveam programată conferinţa Fain & Simplu de la Teatrul Regina Maria din Oradea. Dar voi fi cu un ochi pe cursă şi cu sufletul la colegii mei!”, a dezvăluit Mihai Morar.

Marele Premiu de la Jeddah (Arabia Saudită) al Formula 1, transmis în direct de Antena 3 CNN și AntenaPLAY, sâmbătă de la 18:45, este prezentat de Mădălina Tanasă și Adrian Măniuțiu. Comentariul calificărilor şi al cursei va fi asigurat de către Cătălin Ghigea şi Antal Putinică.

„Este o luptă strânsă în calificări, așa cum a fost și anul trecut (…). Circuitul este însă unul foarte diferit de ce am văzut acum o săptămână, așa că se poate întâmpla orice. Eu sper undeva la trei-patru piloți să fie acolo la luptă și să avem o luptă serioasă pentru pole position”, a spus Cătălin Ghigea, la Antena 3 CNN.

Jeddah este un circuit stradal temporar, situat, așa cum îi arată și numele, în zona Corniche, o stațiune de coastă aflată la aproximativ 30 de kilometri distanță de orașul Jeddah.Circuitul de la Jeddah este unul foarte rapid, aici vitezele medii fiind în jurul a 250 de km/h, al doilea ca rapiditate din sezon după Monza, „Templul Vitezei”. Jeddah găzduiește cel mai rapid circuit stradal existent vreodată în Formula 1.

Toate etapele competiţiei Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY. 

 

2024 reprezintă cel mai mare efort financiar şi de organizare din istoria Formulei 1, cu 24 de curse, 72 de sesiuni de antrenamente live şi 24 de calificări contracronometru.

Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.