Iuliana Marciuc, om de televiziune și realizator TV cu o carieră impresionantă de peste 30 de ani, va fi protagonista unei ediții captivante a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzata duminica aceasta, la 23:30, la Kanal D.

Iuliana Marciuc este una dintre personalitățile remarcabile ale peisajului media autohton; încă de la primele sale apariții pe micul ecran, aceasta a reușit să transforme un simplu hobby într-o carieră solidă și apreciată, contribuind la modelarea industriei de divertisment din România de după Revoluție.

Iuliana Marciuc se pregătește să ofere răspunsuri la întrebări provocatoare, cu privire la experiențele și alegerile sale de-a lungul carierei și vieții personale. Printre temele abordate se numără si relația sa îndelungată cu Adrian Enache, celebrul cântăreț, relatie ce a fost, nu de putine ori, pe primele pagini ale  publicațiilor din România.

“Care este prima confesiune a unei femei cu un destin ca-n filme?”, “Sunteti vinovată de eșecul României la Eurovision?”, “Sunteți o actriță bună în viața reala?”, “Cand v-ati săturat sa fiti femeia din umbră?”, “Cât de dependent e Adrian Enache de dvs. ?”, “Câte cereri în căsătorie ați refuzat?”, “V-ati dezamăgit vreodată tatăl?”, acestea sunt doar cateva dintre întrebările adresate Iulianei Marciuc in editia de duminica a emisiunii, difuzata la 23:30, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.