Patru echipe au ajuns în semifinalele EURO 2020. Fiecare dintre ele a avut un singur gând: accederea în finală și posibilitatea de a lupta cu trofeul pe masă. Aseară, românii s-au bucurat de prima confruntare din această etapă și au fost alături de italieni și spanioli, PRO TV fiind lider de audiență!

 

Prima confruntare a început la ora 22:00 și le-a adus față în față pe Italia și Spania în ceea ce unii au numit finala din semifinale! După o primă repriză fără goluri, Chiesa a deschis scorul în minutul 60 pentru italieni, iar Morata a readus spaniolii în luptă prin reușita din minutul 80. Scorul de 1-1 s-a păstrat și a dus meciul în prelungiri, unde nici una dintre cele două echipe nu a mai reușit să marcheze. La penalty-uri, egalitatea s-a păstrat, inițial, după ce ambele au ratat prima lovitură și le-au reușit pe următoarele două. Morata s-a transformat din înger în diavol și a ratat, în timp ce italienii au marcat ultimele goluri și au reușit victoria mult sperată. Italia devine, astfel, prima echipă finalistă.

 

Calificarea Italiei în finala EURO 2020 a fost lider autoritar de audiență în intervalul 22:00 – 24:40. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.8 puncte de rating și 44.3% cotă de piață, de patru ori mai mult față de locul 2 care avea doar 3.0 puncte de audiență și 9.7% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 12.6 puncte de audiență și 46.3% share, în timp ce locul 2 avea 2.4 puncte de audiență și 8.7% share.

 

Peste 2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit meciul, iar în minutul de maximă audiență de la 22:41, aproape 2.4 milioane de români se uitau la semifinală.

 

E momentul să aflăm ultima finalistă!

 

Astăzi, de la ora 22:00, suporterii nu pot rata cea de-a doua și ultima semifinală de la EURO 2020. În direct, de pe Wembley, Anglia și Danemarca caută victoria care îi va duce în marea finală a competiției. Anglia încă nu a primit niciun gol la acest turneu, iar Danemarca a demonstrat că și-a revenit după șocul din prima etapă a grupelor când Eriksen a căzut pe teren. Cine va reuși să-și vadă visul până în ultima etapă și cine va pleca acasă chiar înaintea finalei, aflăm curând!

 

Meciurile fără egal pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, la PRO TV și pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.