“Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea”, spunea Nelson Mandela. În România, educația se face, în ultimii doi ani, în principal, în regim online. Amenințarea pandemiei de COVID 19 a schimbat total fața școlii românești. Părinții se războiesc cu părinții, dascălii învață să predea online, copiii plâng de dorul colegilor. Este o realitate în care trăim în ultimii 2 ani. Iar toamna acestui an ne-a adus în cea mai dură situație de până acum. Elevii au intrat în vacanță forțată 2 săptămâni, părinții fac proteste, copiii se bucură de toamnă. Însă cum vede Ministerul Educației viitorul școlii românești?

Marți, de la 20.00, la Florin Călinescu Show,  Sorin Cîmpeanu, ministrul educației, își expune viziunea asupra  României educate de mâine. Cât mai învățăm online? Ce învățăm online? Dar, mai ales, cum învățăm online? Este generația actuală de școlari una de sacrificiu? A câta oare? În stilul său inconfundabil, Florin Călinescu va afla răspunsurile acestor întrebări de la Ministrul Educației.

Apoi, pe canapeaua lui Călinescu vine o contesă. Și chiar una digitală. Cu o comunitate de sute de mii de fani, Ana Morodan este un exemplu de reușită în online. Adevărat influencer, Ana va își va dezvălui secretele din spatele reușitei, dar va vorbi deschis și despre cât de greu este să îți păstrezi credibilitatea în aceste vremuri.  Seara de marți se încheie în armonie la Florin Călinescu Show. Considerată una dintre cele mai bune voci din România, talentata Nicoleta Nuca va fi prezentă în platou.

În fiecare seară de marți, miercuri și joi,de la 20.00,  la Prima TV, telespectatorii vor primi porția de umor și entertainment de la Florin Călinescu Show. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.