Altexpress si Logystec, conduse de veterani ai industriei Maher Tarazi si Alexandra Turcu, au finalizat fuziunea la mijlocul lunii martie 2024. Miscarea intareste pozitia companiei pe piata si marcheaza o noua era a excelentei in logistica. Prin integrarea Logystec, obiectivul Altexpress este remodelarea peisajului eFulfillment din Romania si dincolo de granite. Prin aceasta fuziune strategica, compania isi propune sa atinga o cifra de afaceri de 5 milioane de euro pana la sfarsitul anului 2026, cu o cifra de afaceri estimata care depaseste 3 milioane de euro in primul an.

 

Altexpress, furnizor apreciat de servicii de curierat si eFulfillment, anunta de asemenea o dezvoltare semnificativa in structura sa corporativa. Alexandra Turcu de la Logystec, o figura proeminenta in industria logistica, se alatura Altexpress in calitate de Chief Commercial Officer si Partener. Aceasta miscare coincide cu integrarea Logystec, un lider in solutiile automatizate de eFulfillment, in familia Altexpress, incepand cu martie 2024.

 

Parteneriatul simbolizeaza unificarea a doua puteri in domeniile logistica si eFulfillment si marcheaza inceputul unei calatorii inovatoare, alimentata de o investitie de 100.000 de euro alocata pentru imbunatatirea tehnologiei, marketingului si logisticii. Cu Alexandra Turcu la conducere in calitate de Chief Commercial Officer si partener al Altexpress, iar Maher Tarazi continuand ca CEO si fondator, compania este pregatita pentru crestere si transformare.

 

Impact in business si viziune de viitor

 

Fuziunea anticipeaza un impact semnificativ asupra industriei de logistica si eFulfillment, nu doar in Romania, ci la scara globala. Entitatea combinata urmeaza sa sustina peste 33.000 de consumatori si peste 3.000 de clienti business, cu o cifra de afaceri estimata de peste 3 milioane de euro in primul an, in urma unei investitii de 100.000 de euro in imbunatatiri tehnologice, de marketing si logistica. Prin aceasta fuziune strategica, compania isi propune sa atinga o cifra de afaceri de 5 milioane de euro pana la sfarsitul anului 2026.

 

De asemenea, aceasta aliniere strategica permite Altexpress si Logystec pentru a-si imbunatati serviciile de logistica de comert electronic B2B si B2B2C, valorificand expertiza complementara, o baza de clienti extinsa si facilitati strategice de 2.500 mp situate in Bucuresti si Oradea. Astfel, se angajeaza sa promoveze progrese tehnologice si operationale, oferind clientilor preturi competitive si solutii de incredere, integrate.

 

Pionierat in Serviciile de eFulfillment

 

Fuziunea, finalizata la mijlocul lunii martie 2024, provine dintr-o ambitie comuna de a remodela peisajul logistic, valorificand infrastructura robusta de curierat si eFulfillment a Altexpress si capacitatile tehnologice avansate ale Logystec. Aceasta uniune este pregatita sa ofere eficienta, servicii pentru clienti si solutii logistice inovatoare la nivel global.

 

Maher Tarazi, reflectand asupra fuziunii, a remarcat, „Pentru Altexpress, accentul cade pe reducerea ineficientelor si imbunatatirea excelentei operationale, iar unirea fortelor cu Logystec amplifica abilitatea noastra de a inova si de a conduce in sectorul logistic. Eforturile noastre combinate vor simplifica si mai mult procesele de expediere, asigurand servicii impecabile„.

 

Alexandra Turcu a declarat, „Fuziunea cu Altexpress reprezinta un reper in calatoria noastra catre excelenta in logistica. Sinergia noastra va amplifica inovatia, eficienta si abordarea centrata pe client, aspecte care vor stabili noi standarde in industrie. Impreuna, pornim pe un drum de crestere si transformare, sustinute de o viziune comuna: logistica simplificata.

 

De la infiintarea sa in iulie 2015 de catre Maher Tarazi, Altexpress s-a dezvoltat rapid in Romania si pe pietele din Europa de Est, fiind aclamata pentru abordarea unica si angajamentul fata de satisfactia clientilor. Cu realizari precum nominalizarea ca unul dintre cele mai bune 3 site-uri de curierat din Romania, Altexpress si-a dovedit de-a lungul timpului capacitatea de a imbunatati experienta celor care folosesc servicii de logistica si eFulfillment.

 

In acelasi timp, Logystec, sub conducerea vizionara a Alexandrei Turcu inca din 2015, a fost un deschizator de drumuri pe piata romaneasca de eFulfillment, introducand unul dintre primele depozite automatizate, echipate cu un Sistem de Gestiune a Depozitelor (Warehouse Management System – WMS) si primind multiple premii.

 

Despre Altexpress:

Fondata in 2015 de Maher Tarazi, Altexpress a devenit rapid una din principalele forte din sectorul logistic din Romania si Europa de Est, recunoscuta pentru nivelul ridicat de satisfactie al clientilor, precum si excelenta operationala. Compania se mandreste cu o paleta completa de servicii inovatoare de curierat, eFulfillment si transport, inclusiv solutii de plata ramburs si livrare in 24-48 de ore in principalele teritorii din Europa de Est.

 

Despre Logystec:

Creata de Alexandra Turcu in 2015, Logystec este o filiala a Grupului Ro Systec, specializata in solutii automate de eFulfillment pentru sectorul de retail online. Ca un adevarat pionier, abordarea sa a redefinit standardele industriei in privinta eficientei si integrarii tehnologice in logistica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.