Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Timișoara, în centrul comercial FunShop Park, inaugurat în aceeași zi. Cu o suprafață de 400 mp și o gamă de produse atent selecționată, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din oraș și-a întâmpinat primii clienți.

“Atunci când adăugăm o nouă locație rețelei noastre de magazine urmărim, în primul rând, să fim eficienți”, spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco. „Centrele comerciale cu trafic ridicat se înscriu în strategia noastră de dezvoltare sănătoasă, astfel că, atunci când criteriile de eficiență sunt îndeplinite, reprezintă una dintre primele noastre alegeri.”

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, în stoc limitat, disponibile în perioada 12-15 mai. Totodată, clienții vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziție de Flanco la nivel național.

“Un alt palier important pentru noi este acela de a pune la dispoziția clienților noștri servicii complete, indiferent de zona în care se află noul magazin. Astfel, serviciile de finanțare avantajoase și diverse, de la cumpărături în rate prin card de credit, printr-un simplu card de salariu sau printr-o creditare obținută direct în magazin, le permit clienților noștri să poată investi în tehnologie de ultimă generație, produse de calitate și cu o durată de viață îndelungată”, completează Ionut Cîrstea.

Toate cele 154 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 111 orașe ale țării, oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături cu carduri de credit cu până la 40 de rate fără dobândă sau cumpărături în rate, direct în magazin, fără adeverințe. De asemenea, Flanco este singurul retailer electro-IT din țară care oferă clienților săi opțiunea de a achita cumpărăturile în 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu, nu doar online, ci și în întreaga rețea fizică de magazine.

Un alt serviciu în premieră, introdus de Flanco în acest an, este Returul gratuit în 45 de zile, aceasta fiind cea mai extinsă perioadă de retur gratuit oferită de un retailer electro-IT din țară.

Magazinul Flanco din FunShop Park Timișoara, localizat lângă Kaufland Vidrighin, este deschis de luni până sâmbătă în intervalul orar 09:00-21:00 și duminică în intervalul orar 09:00-18:00, la adresa centrului comercial – calea Stan Vidrighin, nr. 7.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.