Echipa națională de Cupa Davis a României luptă la Look Sport pentru revenirea în elita tenisului mondial!

Sâmbătă 27 noiembrie, cu incepere de la ora 12.00, pe Look Sport +, și duminică 28 noiembrie, cu incepere de la ora 11.30, echipa de tenis a României va întâlni Peru, într-o partidă care va avea loc la Cluj-Napoca și va fi transmisă în direct pe canalul unde spectacolul nu se oprește niciodată, Look Sport.

 

Partida cu Peru va fi compusă din patru meciuri de simplu și unul de dublu și se va disputa în perioada 27-28 noiembrie 2021. Forul peruvian de tenis a făcut eforturi solicitând Federației Internaționale de Tenis mutarea partidei într-o altă locație, din motive pandemice. Federația Română de Tenis a prezentat dovezi și argumente solide în ceea ce privește condițiile de desfășurare, astfel că partida se va desfășura, în cele din urmă, la Cluj-Napoca.

 

Confruntarea cu sud-americanii înseamnă și retragerea din activitatea competițională a unuia dintre cei mai mari jucători de tenis români, Horia Tecău. După 20 de ani de carieră, Horia Tecău, care a câștigat în carieră și trei titluri de Mare Șlem, la dublu și dublu mixt, a decis să se retragă. Înainte de a spune adio tenisului, el vrea să ajute echipa României să se califice în Grupa de elită a tenisului mondial.

 

Vezi video aici: https://www.youtube.com/watch?v=HoUOrbfBHVg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.