Diviodent, distribuitor de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinetele stomatologice și persoane fizice, activ pe piața din România din 2004 și unic importator Ultradent Products în România, a încheiat anul 2022 cu vânzări de 2 milioane Euro.

 

Mihaela Radu și Diana Baltac, cele două fondatoare Diviodent  au adus  în România, încă din 2004, toata gama de produse Ultradent Products Inc., mai cunoscute pe piață fiind sistemele profesionale de albire Opalescence, lider mondial în albirea profesională a dinților. După aproape 20 de ani de experiență pe piață, Diviodent încheie anul 2022 cu o cifră de afaceri în creștere cu peste 40% față de anul precedent, depășind pragul de 2 milioane de euro.

 

Gama Opalescence, cele mai vândute produse din portofoliu și pe www.dentalmall.ro

 

Diviodent este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții profesionale pentru cabinete stomatologice și îngrijire dentară din România. Ca unic importator al sistemelor de albire dentară produse de Ultradent, Diviodent mizează pe interesul în creștere pentru soluțiile de albire dentară și întreținere a albirii și estimează pentru acest an o creștere cu minim 20% a vânzărilor, peste pragul de 2,5 milioane de euro.

 

De la an la an, observăm o creștere tot mai accentuată a interesului pentru sistemele de albire dentară, iar aici aș menționa creșterea ponderii vânzărilor atât către distribuitori, cât și al vânzărilor online, prin intermediul www.dentalmall.ro. Vorbim aici despre pastele de dinți cu efect de albire și întreținere a albirii de la Opalescence, ori de gutierele performante preîncărcate cu peroxid de hidrogen, ca soluții simple, pentru persoanele care doresc o albire dentară eficientă. Totodată, în 2023 dorim să ne concentrăm nu numai pe creșterea volumului vânzărilor, ci și pe eficientizarea afacerii, pentru a asigura o creștere a profitabilității a precizat Mihaela Radu, co-fondator Diviodent.

 

Cel mai vândut produs din portofoliu în 2022 a fost Opalescence 16% Patient Kit, sistemul personalizat de albire a dinților, unul dintre cele mai apreciate si de catre medicii stomatologi. Topul celor mai importante produse din portofoliul Diviodent este completat de Pasta de dinți Opalescence și Opalescence Boost 40%, tratamentul intensiv de albire a dinților efectuat doar în cabinetele stomatologice și la recomandarea medicului.

 

Când vine vorba de albire dentară, circulă o mulțime de prejudecăți. Realitatea este că albirea dinților, atunci când este efectuată corect și cu produsele potrivite  este o procedură non-invazivă cu rezultate uimitoare. Fie că vorbim de tratamentul de albire a dinților în cabinetele stomatologice, unde vedeta zâmbetului imaculat este Opalescence Boost sau de kiturile de albire Opalescence pentru acasă, zâmbetul poate fi ușor redescoperit –completează  Diana Baltac, co-fondator Diviodent.

 

Cele mai comandate produse pe site-ul www.dentalmall.ro sunt Pasta de dinți Opalescence, urmată de sistemele de albire dentară pentru acasă în gutiere preformate – Opalescence Go, apoi sistemele profesionale Opalescence 16%.

 

Despre Diviodent

 

Diviodent este distribuitor de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinetele stomatologice și persoane fizice și unic importator Ultradent Products în România.

 

Diviodent este activ pe piața din România din 2004 și este condus antreprenoarele Diana Baltac și Mihaela Radu.

 

Diviodent realizează distribuția consumabilelor, prin 2 căi principale. Astfel, pe segmentul B2B, furnizarea consumabilelor pentru cabinetele stomatologice se face în principal, prin rețeaua specializată de distribuitori, construită și consolidată de-a lungul celor 20 de ani de activitate. În urma evenimentelor de promovare adresate consumatorului final ponderea vânzărilor online pe site-ul dentalmall.ro este in creștere semnificativă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.