România are, potrivit studiilor, cele mai multe exploatații agricole din Uniunea Europeană, peste 3,6 milioane, și este  țara care deține o treime (33,5 %) din numărul total al exploatațiilor din UE. Un domeniu în continuă dezvoltare, agricultura se bazează pe micii fermieri și inițiativele lor din toate domeniile agricole:  de la zootehnie la legume, de la fructe la cereale. De aceea, Prima TV le oferă telespectatorilor acces în lumea acestor mici antreprenori din 06 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la 09.00. Din gospodărie în farfurie, emisiune prezentată de George Robu, aduce pe micul ecran povești de succes, dar vorbește și despre problemele create de mediul politic, legislativ, autoritățile locale, dar și de efectul schimbărilor climatice. „Emisiunea are ca scop încurajarea și promovarea celor care muncesc în domeniul agriculturii. Ne propunem să-i călăuzim, să le facem cunoscute ambiția, munca și efortul de a fabrica produse românești,  de la recolta simplă până la produsul finit”, spune George Robu.

La Prima TV, în fiecare dimineață de sâmbătă le vom arăta celor din fața micului ecran si frumusețile țării, pentru că turismul românesc este, alături de agricultură, unul dintre domeniile strategice de importantă națională. „Ne propunem să supunem atenției telespctatorilor într-un mod dinamic, optimist, bucătăria românească, obiceiuri locale, tradiții culturale, meșteșuguri, târguri, expoziții, adevăratele valori ale României”, spune prezentatorul emisiunii Din gospodărie în farfurie.

Cea mai recentă producție prezentată de Prima TV va fi și o arenă de dezbatere între fermieri, producători și factori de decizie. Nu vor lipsi din emisiune momente muzicale unice, tradiționale, oferite de cei mai cunoscuți  interpreti de muzică populară.

Din gospodărie în farfurie, emisiune prezentată de George Robu, începe sambătă, 06 noiembrie, de la ora 09.00,  la Prima TV. Video poate fi accesat aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.