Vara lui 2024 aduce cel mai tare eveniment fotbalistic al momentului – Campionatul European – care reunește la start echipele cu adevărat puternice și dornice să facă spectacol pe teren! Din 14 iunie, EURO 2024 se vede la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Într-un turneu care se anunță mai dificil ca niciodată, și-a găsit locul și România, după o perioadă lungă de absență. Iar toți suporterii așteaptă cu nerăbdare să aibă motive să iasă în stradă și să strige de bucurie.

Odată cu primele meciuri, vor începe și o serie de programe speciale care au ca scop să-i țină pe cei de acasă informați! La PRO ARENA, telespectatorii vor avea parte de Studio UEFA EURO 2024, iar moderator va fi Cristian Pintea. Totodată, acesta va fi aproape de toți pasionații de fotbal, și printr-o serie de meciuri pe care le va comenta!

La acest EURO o să ne întâlnim destul de des, pentru că în faza grupelor ne puteți urmări la PRO Arena, în fiecare seară, unde vom analiza tot ce se întâmplă la acest European. Îi vom avea alături și pe câțiva din experții de pe PRO TV, așa că aveți toate motivele să ne urmăriți. Spuneam că ne vom întâlni foarte des, pentru că o să mă auziți și la microfonul PRO pentru cele mai tari meciuri din această vară”, declară încântat Cristian Pintea, înainte de fluierul de start!

Doar câteva zile au mai rămas până la startul turneului final. Toți cei care vor să urmărească meciurile de la EURO 2024 pe VOYO, pot beneficia, în următoarea perioadă, de oferta specială prin care la două luni achiziționate, vor primi una cadou, accesibilă la acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.