Din 1 septembrie, Costi Mocanu este noul director de știri si emisiuni informative al Prima TV.  Jurnalistul cu 30 de ani de experiență în televiziune s-a alăturat echipei PRIMA în urmă cu 5 luni, în postura de comentator sportiv. “FOCUS are un loc bine plasat în media din România, așa că vom aduce din această toamnă și mai multă informație relevantă pentru public. Avem jurnaliști cu experiență și jurnaliști tineri în echipă, oameni care își iubesc meseria și împreună cu care vom crea cel mai bun spațiu pentru exprimare. FOCUS își va păstra abordarea echilibrată. Vom schimba un pic tonul știrilor, le vom adapta unui canal cu entertainment în ADN”, spune Costi Mocanu.

Din 5 septembrie, știrile FOCUS de la ora 14.00 își măresc emisia cu 30 de minute. “Aducem în plus dezbatere. Suntem implicați și atenți la tot ce se întâmplă”, spune Costi Mocanu. Pe lângă managementul știrilor, Costi Mocanu va coordona implementarea de conținut și cross promo între canalele Grupului Clever. El va face echipă cu Mădălina Rădulescu, un jurnalist cu experiență amplă în managementul redacțiilor de știri, care preia poziția de redactor-șef al FOCUS.

Luna septembrie aduce mai multe noutăți pentru telespectatorii Prima TV: o grafică nouă, o imagine fresh, o campanie de ID-uri de post filmată de vedetele Prima TV în locuri unice din România, programe noi și programe consacrate ce revin în grila de toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.