Violență, ilegalități și multă influență – totul cu sprijinul celor care ar trebui să ne apere. Gruparea criminală, brand de capitală” – o anchetă România, te iubesc!, duminică, de la 18:00.

 

Cosmin Savu continuă investigațiile despre clanurile de interlopi din București,

într-o nouă anchetă în care arată implicările politice și economice care au protejat și alimentat dezvoltarea grupărilor criminale. Clanurile au creat rețele care, în ultimele trei decenii, au capturat din instituțiile statului roman.

 

„Povestea grupărilor criminale, a clanurilor de interlopi din București, este despre violențe teribile, dar și despre foame de bani, luptă pentru putere și supremație. De-a lungul timpului, grupările criminale au adunați bani mulți – capital cu care au corupt funcționari publici, polițiști și politicieni”, a spus Cosmin Savu.

 

În anchetă, Cosmin va sta de vorbă cu persoane din lumea interlopă, cu polițiști, politicieni, dar și sociologi sau economiști, pentru a arată care este impactul acestui fenomen asupra socieții. Vom descoperi cum interlopii au devenit oameni de afaceri respectabili, sub privirea sau cu ajutorul funcționarilor statului.

 

„Gruparea criminală, brand de capitală” – o inverstigație sub formă continuată, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.