Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar si candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, vine în această duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzata imediat dupa reality show-ul “Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Cătălin Cîrstoiu este managerul spitalului Universitar de Urgență din Bucuresti si, din anul 2016, decanul Facultății de Medicină din Cadrul Universității Carol Davila. Chiar dacă este fiul fostului politician Ion Cîrstoiu, părea să nu îl intereseze scena politică, însă în luna martie a surprins pe toată lumea când a fost desemnat candidatul PNL-PSD la Primîria Capitalei.

Prin intermediul celor 40 de intrebări, telespectatorii vor afla care este istoria acestei candidaturi neașteptate, de ce își dorește fotoliul de primar general și în ce măsură este pregătit pentru campania electorală sau pentru o retragere răsunătoare.

“I s-au înmuiat vreodată genunchii medicului ortoped Cătălin Cîrstoiu?”, “Ati facturat la privat pacienții operați la stat?”, “Cum i se schimbă viața unui om care a învins cancerul?”, “Cine a scos din joben candidatura dvs.?”, “Vă mai temeți de trădarea PSD?”, “Sunteți gata să vă luptați fără mănuși cu Piedone?”, “Cu ce sunteți mai bun decât Nicușor Dan?”, “Sunteți pregătit cu adevărat pentru politică?” sunt doar cateva dintre întrebările adresate lui Cătălin Cîrstoiu duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.