Care sunt numele cu notorietate care participă la această ediție? Ce program, ce prezentări interactive și ce subiecte unice de dezbateri pregătim? Cine sunt actualii trendsetteri în domeniul Wellbeing? Cine vor fi marii câștigători ai Termalia Awards 2022 ? Ce cadouri wow și ce petrecere originală Termalia The SPArty 5 ani – pregătim pentru invitații noști la Ana Spa, Poiana Brașov?
Good News vor veni către voi pe întreg parcursul lunii noiembrie!

 

 

 

Așadar, sâmbătă, pe 26 noiembrie, Termalia vă propune o ediție de neratat. Am putea să-i spunem, chiar o ediție de colecție! De ce? Pentru că singurul top-eveniment anual din România, axat pe business-to-business și networking pentru Industria Wellbeing reunește anul acesta, într-un format dinamic, peste 150 de personalități care activează în spa-hoteluri, resorturi, medical-spa-uri, clinici de medicina estetica și de stomatologie, spitale private, centre balneare și de recuperare medicală, VIP speakers, experți, influenceri și furnizori de elită.

Termalia 2022  precious info:

  • format eveniment: full-day – onsite – sitting, cu număr de locuri limitate(150)
  • participare doar cu pre-înregistrare nominală pe site-ul www.termalia.rohttps://termalia.ro/inregistrare/ – până cel târziu la data de 15 noiembrie a.c.
  • programul evenimentului este 10.00 – 19.00 (cuprinde sesiuni de prezentări dinamice, workshop-uri, paneluri pe teme de real interes pentru cei din Industrie, sesiuni de networking. Termalia Awards 2022)
  • Healthy Breakfast, Coffee Breaks, Business Lunch(la Restaurantul Altitude), Cocktails& Cadouri, Premii, Music&Fun și…de la ora 21.00 – After-SPArty Termalia 5 ani – la Ana Spa

 

 

  • Dress code: Business with a Touch – pentru zi / Dress code: Creative Cocktail Outfits pentru Termalia Awards/ si…am lăsat ce era mai complicat la final: Let’s Party in White Bathrobe – halat Spa & papuci(furnizate on spot de Ana Hotels Sport) pentru The T SPArty(after-party).

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.