Canyon lansează, prin intermediul distribuitorului său ASBIS Romania, o nouă baterie inteligentă cu o capacitate de 10.000 mAh, special concepută pentru smartphone-uri iPhone și Android.

Power Bank PB-1001 poate încărca dispozitivele atât prin cablu, cât și prin tehnologie magnetică wireless (10W Magsafe Wireless). Modulul de încărcare fără fir încorporat este compatibil cu iPhone 12/13, în timp ce încărcarea cu fir este posibilă atât pentru alte modele iPhone, cât și pentru Android. Puterea bateriei poate fi partajată cu mai multe dispozitive, chiar dacă au conectori diferiți.

Bateria în sine poate fi încărcată conectând-o la o priză printr-un cablu USB-C sau Lightning și are două ieșiri, USB-A + USB-C PD. Conectorul său USB-C funcționează și pentru intrare și pentru ieșire

Dispozitivul acceptă protocoalele de încărcare Quick charge 3.0 și PD 18W. Puterea de încărcare este detectată automat, ceea ce ajută la evitarea supraîncălzirii dispozitivelor și la creșterea duratei de viață a bateriei. Capacitatea bateriei este de 10.000 mAh, iar bateria este echipată cu un indicator LED pentru a verifica cu ușurință nivelul de încărcare.

Tehnologie Canyon Smart IC

Bateria detectează automat toate tipurile de dispozitive încărcate și ajustează curentul de ieșire în funcție de cerințele unice ale dispozitivului. Această tehnologie ajută la creșterea vitezei de încărcare și la evitarea reducerii performanței de încărcare. Tehnologia Canyon Smart IC detectează setarea tensiunii dispozitivului permite încărcarea cât mai rapid posibil.

Pentru a evita orice probleme la încărcare – cum ar fi viteza redusă sau supraîncălzirea dispozitivului – datorate posibilelor neconformități ale cablurilor de încărcare, tehnologia Canyon Smart IC detectează capacitățile de transmisie ale cablului și ajustează automat procesul de încărcare.

6 niveluri de protecție

Canyon Power Bank are cel mai înalt nivel de protecție împotriva supraîncărcării, supradescărcării, scurtcircuitului, supracurentului de intrare și ieșire, precum și împotriva temperaturilor ridicate.

 

Despre CANYON

CANYON este un brand care îşi doreşte să transforme stilul de viaţă într-unul confortabil, oferind tuturor produse IT şi periferice pentru PC practice, uşor de utilizat şi accesibile ca preţ. Gama de produse include produse estetice, la preţuri competitive, fără a compromite calitatea. Fondat în 2003, CANYON este unul dintre brandurile internaţionale cu cea mai mare rată de creştere în regiunile Asia şi EMEA.

Despre ASBIS:

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) este un distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI în țări din regiunea EMEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ICT de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale Grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei: www.asbis.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.