Barings, o companie de top în managementul investițiilor la nivel mondial, a anunțat astăzi că a încheiat un acord cu MassMutual Romania Global Business Services (MassMutual Romania) pentru a recruta talent pe piața din România. Atât Barings cât și MassMutual Romania sunt subsidiare ale companiei Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual).  Aceasta colaborare vine în urma deschiderii MassMutual Romania în 2020 și a creșterii companiei, oferind astfel ambelor entități acces la o piață mai extinsă a forței de muncă, pentru a se menține la curent cu ultimele tendințe și avansuri tehnologice.

Ca parte a strategiei globale a Barings de atragere a candidaților, MassMutual Romania va aduce noi membri in echipa care vor ajuta la livrarea de noi capabilități operaționale și tehnologice. Cu birouri în București și Cluj-Napoca, MassMutual Romania oferă Barings oportunitatea de a accesa talent și de a construi echipe în țară, permițând Barings să le ofere clienților globali o viteză operațională mai mare și acoperire crescută, luând în considerare desfășurarea activtății pe fusurile orare adiționale.

Steve Boehm, Chief Operating Officer la Barings, a declarat: „Suntem încântați să colaborăm cu MassMutual Romania pentru a construi o echipă locală, deoarece găsirea oamenilor potriviti rămâne o prioritate strategică pentru compania noastră. Industria managementului investițiilor trece printr-o transformare care impune utilizarea datelor, a tehnologiei și a experților în domeniu, în moduri noi și creative. Am fost foarte impresionați de cat de multi candidați talentati găsim in Romania în domeniile data science și data engineering, dezvoltare de software și tehnolologii esențiale, precum și în managementul operațiunilor. Sperăm să ne impunem ca un angajator de top pentru profesioniștii pe care îi vom recruta și care vor face parte din viitorul nostru succes.”

„Parteneriatul MassMutual Romania cu Barings este aliniat unui obiectiv comun de a evolua pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților, rămânând în acelasi timp competitivi pe piața globală”, a adaugat Michael Makar, Head of MassMutual Romania. “Suntem încântați de colaborarea noastră cu Barings, un semn al forței și al stabilității în creștere a companiei noastre în România.”

MassMutual Romania a început deja să angajeze specialiști pentru Barings și construiește o echipă de dezvoltatori care să îi susțină operațiunile. Noii angajați vor face cursuri de formare a competențelor interpersonale, dar și tehnice, ca parte a programului continuu de dezvoltare profesională al MassMutual Romania.

Mihaela Berechet, Head of HR la MassMutual Romania, a declarat: „Cei care vor lucra în echipa Barings din MassMutual Romania se vor alătura unei companii globale, cu o cultură colegială, bazată pe colaborare și cu o istorie bogată în managementul investițiilor. Susținem un mediu dinamic în care profesioniștii organizației de toate nivelurile au oportunități de dezvoltare atât în plan personal, cât și profesional. Ne dorim să atragem în echipa colegi talentați a căror diversitate să reflecte cultura și comunitățile companiei noastre.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.