Monitorul portabil Prestigio TwinScreen 16 oferă o opțiune unică pentru extinderea spațiului de afaceri sau de jocuri. Ecranul mare permite utilizatorilor să lucreze simultan cu mai multe aplicații, să navigheze pe Internet și să comunice prin conexiune video, chiar dacă sunt departe de un monitor staționar.

 

Prestigio TwinScreen 16 crește productivitatea, datorită ecranului IPS Full HD de 15,6 inci, care face posibilă utilizarea unui număr mare de aplicații și deschiderea mai multor ferestre. De exemplu, este posibil ca utilizatorii să actualizeze o foaie de calcul sau un fișier Excel, utilizând un ecran suplimentar, și, în același timp, să participe la o conferință online și să caute informații utile.

Cu toate acestea, posibilitatea de a realiza sarcini diferite în același spațiu nu este singurul avantaj al monitorului portabil Prestigio TwinScreen 16. Poate fi folosit ca al doilea ecran în orice loc, ceea ce este foarte convenabil și ușor, fiind nevoie doar de o conexiune de tip C sau HDMI la telefonul smartphone sau chiar la camera video. Imaginea de pe dispozitiv va fi afișată imediat pe TwinScreen 16 și vor putea fi utilizate documente, fotografii și videoclipuri simultan pe două ecrane.

PrestigioTwinScreen 16 este util și pentru iubitorii de filme și jocuri pe computer, fiind posibilă conectarea oricărei console de jocuri. Mai mult, Prestigio TwinScreen 16 oferă unghiuri excelente de redare și vizualizare a culorilor, iar boxele integrate duble garantează o calitate perfectă a sunetului, atât cu, cât și fără căști.

Fiind un monitor versatil, este posibilă utilizarea tuturor funcțiilor, oriunde, chiar și în călătoriile de afaceri. Datorită profilului său ușor și subțire, dispozitivul se va potrivi și într-o geantă mică sau într-un rucsac, iar panoul de metal din spate va garanta siguranța dispozitivului, în caz de situații neprevăzute pe drum.

Prestigio TwinScreen 16 este livrat cu o folie de protecție și o husă multifuncțională, pentru o protecție suplimentară a ecranului. Husa poate fi folosită ca suport, întrucât permite utilizarea ecranului în unghiuri de înclinare diferite, în funcție de preferințele utilizatorului și de specificul sarcinilor efectuate.

Prestigio TwinScreen 16 are un spațiu special, în partea de jos, pentru un plus de confort și utilitate. Aici pot fi plasate instrumente de scris, care pot fi folosite pe post de opritoare, în momentele în care monitorul nu este însoțit de husa multifuncțională.

Ecranul multifuncțional Prestigio TwinScreen 16 vine cu un set complet de cabluri. Este echipat cu un cablu Mini HDMI – HDMI, un cablu USB-C, un cablu USB-A – USB-C și un adaptor HDMI – Mini. Acestea sunt utile pentru a încărca monitorul, pentru a-l conecta la dispozitive mobile sau pentru a transfera date. Cablul USB-C oferă nu numai posibilitatea de a utiliza două ecrane în același timp, ci și posibilitatea de a conecta la rețea monitorul.

 

Monitorul portabil  Prestigio TwinScreen 16 are un design elegant. Liniile stricte, cadrul subțire din jurul ecranului și carcasa elegantă din spate, realizată din metal, oferă monitorului lejeritate vizuală și ușurință în utilizare. Prestigio TwinScreen 16 va fi nu numai un asistent de încredere pentru soluționarea sarcinilor de zi cu zi, ci și un dispozitiv elegant, atât la birou, cât și acasă.

PrestigioTwinScreen 16 este distribuit de ASBIS Romania și poate fi găsit în magazinele de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.