Prestigio aduce, prin intermediul distribuitorului său ASBIS Romania, trei soluții de camere de bord de înaltă rezoluție.

Prestigio RoadRunner 380 dispune de două camere de înaltă rezoluție pentru monitorizarea atât a drumului cât și a interiorului vehiculului, în timp ce RoadRunner 370GPS și RoadRunner 185 sunt echipate cu o singură cameră FullHD.

Toate modelele dispun de vedere pe timp de noapte, afișaj IPS de 2 inci și înregistrează videoclipuri de înaltă calitate la rezoluție FullHD (1920×1080) la 30 de cadre pe secundă, indiferent de oră, grație modului de vedere pe timp de noapte. Unghiul de vizualizare de 140° acoperă până la 5 benzi de circulație.

În plus, dispozitivele sunt echipate cu senzor de mișcare, senzor de șoc (G-sensor) și oferă înregistrarea ciclică a fișierelor noi peste cele arhivate, devenite irelevante. Senzorul G este activat atunci când vehiculul suferă un impact. Înregistrarea video a accidentului este salvată într-un folder separat și este protejată la suprascriere.

Prestigio RoadRunner 380 dispune de două camere de înaltă rezoluție pentru înregistrarea simultană atât a drumului, cât și a interiorului vehiculului. Calitatea video FullHD și camera interioară ușor detașabilă, cu senzori IR pentru vedere pe timp de noapte fac din acest model soluția ideală pentru transportul de pasageri de orice fel. RoadRunner 380 dispune de o carcasă minimalistă și cântărește doar 88 de grame, este ușor de instalat în mașină și include o gamă largă de opțiuni pentru a monitoriza permanent situația de pe șosea și din habitaclu.

Camera interioară, cu sistem de instalare magnetică, înregistrează videoclipuri de înaltă calitate, la rezoluție HD (1280×720), la 30 de cadre pe secundă și este echipată cu senzori infraroșu pentru vederea pe timp de noapte, permițând înregistrarea de înaltă calitate chiar și în condiții de luminozitate redusă. Monitorizarea habitaclului sporește siguranța și este potrivită pentru toate tipurile de transport de pasageri, inclusiv taxi și călătorii cu familia.

RoadRunner 370GPS este echipată cu o cameră FullHD cu modul de vedere pe timp de noapte, afișaj de 2 inci cu matrice IPS, tracker GPS și bază de date a radarelor fixe cu actualizări gratuite.

Camera are încorporată o bază de date a detectoarelor radar fixe, care beneficiază de actualizări la zi, gratuite. Grație acestei baze de date, avertizarea prezenței unui radar fix se realizează cu 700 de metri înainte. Alerta apare pe afișajul IPS sau, cu setările corespunzătoare, este generată ca mesaj vocal. Date fiind diferențele de legislație de la țară la țară, cu privire la detectarea sistemelor de radar fixe, recomandăm consultarea legislației locale înainte de utilizarea dispozitivului în afara României.

 

 

RoadRunner 370GPS vine într-o carcasă compactă, din plastic negru și cântărește doar 63 de grame.

RoadRunner 185 combină ușurința de instalare și utilizare cu o gamă largă de opțiuni, fiind protejată de o carcasă minimalistă care cântărește doar 60 de grame.

Camera poate fi instalată dintr-o singură mișcare pe suportul magnetic cu eliberare rapidă. Un mecanism de rotire convenabil permite șoferului să aleagă cel mai bun unghi pentru vizualizarea drumului. Alimentarea se realizează prin intermediul suportului – niciun fir nu este conectat la dispozitivul în sine. În plus, pachetul include un suport cu bandă adezivă 3M, ceea ce permite șoferului să aleagă cea mai potrivită metodă de montare și să mute camera de pe o mașină pe alta, dacă are nevoie.

RoadRunner 185 este echipat cu slot pentru card microSD, pentru stocarea înregistrărilor video. Funcția de înregistrare ciclică permite suprascrierea fișierelor noi peste cele vechi, devenite irelevante, astfel încât cardul de memorie nu trebuie să fie schimbat când nu mai are spațiu de stocare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.