Adobe, compania americana renumita pentru produse software precum Photoshop si Acrobat, marcheaza 40 de ani de existenta, fiind astfel una dintre cele mai longevive companii IT din istorie. Infiintata pe 3 decembrie 1982 de americanii John Warnock si Chuck Geschke, Adobe devine, de-a lungul anilor, centru de excelenta si reper in inovatie si dezvoltare de produse software disruptive.

La 4 decenii distanta de infiintare, Adobe produce aproximativ 100 de produse software, inclusiv unele dintre cele mai utilizate programe din lume, precum , Acrobat Pro, Photoshop, Illustrator, Adobe Express, Lightroom si Premiere Pro. Ofera, tototdata, experiente exceptionale atat clientilor, prin aplicatii de digital marketing, cum ar fi Adobe Experience Manager, Adobe Analytics sau Target, cat si angajatilor, prin deschidere catre inovatie si un pachet amplu de beneficii.

Astfel, la nivel global, Adobe aduce si promoveaza un standard ridicat de wellbeing pentru angajati si un pachet de beneficii financiare si non-financiare superior, plasand compania in topul celor mai doriti angajatori din piata globala IT. Anul 2022 marcheaza, de altfel, al 22-lea an in care Adobe a fost inclusa in topul Fortune al celor mai atractive companii pentru care sa lucrezi.

De-al lungul celor 40 de ani, Adobe a crescut constant achizitionand companii de profil, inclusiv unele dintre cele mai puternice organizatii concurente, cum ar fi Aldus, Macromedia, Omniture sau Magento.

Adobe Romania, cel mai mare centru din Europa al companiei

Pe plan local, subsidiara gigantului IT, Adobe Romania, cel mai mare centru Adobe din Europa axat pe dezvoltarea de produse softwate, infiintata in 2006, prin preluarea startup-ului local Interakt Online, a atins in luna octombrie pragul de 1000 de angajati. Cresterea continua in ceea ce priveste numarul de angajati, formarea si dezvoltarea echipei fiind o preocupare constanta pentru companie si necesara pentru cresterea nivelului de performanta.

In cele 4 decenii, Adobe a investit constant in invovatie, cercetare si dezvoltarea produselor software care sa reziste testului timpului, iar cultura organizationala a fost axata mereu pe respectul fata de parteneri si indreptata spre angajat. Aceste valori ne-au ghidat actiunile, dezvoltarea si evolutia si continua sa-i inspire, zi de zi, pe cei 27.000 de angajati ai Adobe.

„Pe plan local, acordam o mare importanta satisfactiei la locul de munca, tinem cont de nevoi si provocari, masuram constant gradul de multumire al colegilor nostri. Iar nivelul salarial, pachetul de beneficii, oportunitatile de invatare si dezvoltare sunt elemente centrale in strategia noastra de atragerea a talentelor si retentia de personal declara Cris Radu, Site  Leader Adobe Romania si Vice President of Engineering.

Pe langa salariile competitive, angajatii Adobe Romania primesc un pachet performant de beneficii financiare, precum recompensarea financiara anuala pentru performanta sau actiunile tranzactionabile pe bursa, dar si non-financiare precum beneficii de sanatate, programe de dezvoltare personala si profesionala, oportunitatea de a dezvolta produse inovative, experiente inedite la birou, decont pentru echipamente  sau abonamente sportive, zile libere, discounts&perks, beneficii centrate pe wellbeing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.