ȘtirilePROTV.ro lansează două proiecte unice în România, My Impact și Dive Deep, menite să informeze publicul despre câteva subiecte de interes ale momentului: implicare socială, diversitate și psihologie. O nouă campanie de conștientizare a publicului începe luna aceasta: Eroii FAST – Împreună salvăm lumea câte un bunic erou pe rând”, promovată de ALIA – Asociația pentru Lupta Împotriva Accidentului Vascular Cerebral și susținută de stirileprotv.ro

My Impact este un proiect editorial complex, realizat în parteneriat cu grupuri de presă din Polonia, Bulgaria, Lituania și Croația. În secțiunea My Impact de pe site-ul stirileprotv.ro, cititorii pot găsi articole, grafice, fotografii și emisiuni ce conțin informații despre subiecte de interes pentru tinerii din întreaga Uniune Europeană, precum implicare socială, ecologie, diversitate și sănătate – toate acestea fiind abordate din perspective editoriale diferite și prezentate în formate inovative și captivante.

Dive Deep este un show digital dedicat sănătății mintale. Emisiunea prezentată de Ștefan Hamza, un tânăr antreprenor pasionat de psihologie, aduce o perspectivă nouă asupra provocărilor pe care le întâlnește o persoană în procesul de dezvoltare personală. „Un element diferit și captivant al emisiunii Dive Deep este prezența mai multor invitați, precum psihologi, persoane mondene și antreprenori. Ei ne vor împărtăși experiențele lor despre provocările cu care s-au confruntat și modul în care au reușit să le depășească. Așadar, pregătiți-vă să vă lăsați inspirați și motivați de poveștile unor persoane perseverente, pe măsură ce explorăm împreună modul în care provocările vieții ne pot ajuta să creștem și să ne transformăm”, a spus Ștefan Hamza, gazda emisiunii.

Începând de luna aceasta, stirileprotv.ro se vor alătura ALIA – Asociația pentru Lupta Împotriva Accidentului Vascular Cerebral, sprijinind campania „Eroii FAST – Împreună salvăm lumea câte un bunic erou pe rând”, un proiect internațional desfășurat în peste 20 de țări. Inițiativa este concepută pentru a crește gradul de informare și sensibilizare cu privire la simptomele accidentului vascular cerebral, dar și asupra necesității luării unor măsuri rapide în astfel de situații. Campania se adresează, în primul rând, copiilor cu vârste între 5 și 9 ani.

Noile proiecte My Impact și Dive Deep, dar și mai multe detalii despre campania „Eroii FAST” sunt disponibile pe stirileprotv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.