Următoarele 3 sezoane ale spectaculosului campionat italian de fotbal vor fi în direct pe canalele LOOK SPORT, precum și pe noua platformă a Grupului Clever, PrimaPlay.ro . Contractul a fost intermediat cu ajutorul agenției Infront.

Încă o veste bună pentru telespectatorii LOOK SPORT: canalele de sport ale Grupului Clever continuă să transmită Serie A și în următoarele 3 ediții. Campionatul intern al țării care s-a impus la UEFA EURO 2020 promite spectacol și suspans și în sezonul care începe în acest week-end, cu eterna tripletă Juventus – Internazionale – AC Milan luptând pentru titlu, dar cu orgolii mari și din partea Atalantei, Lazio sau Napoli.

Lângă superstaruri precum Ronaldo sau Ibrahimovic, lângă celebrul cuplu de fundași ai Naționalei Italiei, Bonucci și Chellini, lângă antrenori emblematici precum Mourinho sau Allegri, românii îi pot vedea la lucru și compatrioții lor din Serie A. În noul sezon iau startul mai mulți jucători din România, precum Ștefan Radu, fotbalistul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio din istoria de 120 de ani a clubului, căpitanul Naționalei, Vlad Chiricheș, sau portarii de la Milan și de la Inter, Ciprian Tătărușanu și Ionuț Radu.

Meciurile din Serie A pot fi urmărite de oriunde de pe teritoriul României, de pe orice device, și pe noua platformă PrimaPlay.ro . Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate competițiile transmise de canalele LOOK SPORT, știrile și show-urile canalului generalist Prima TV, precum și celelalte canale tv ale Grupului Clever: Profit News, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est.

Prima etapă din Serie A pe canalele LOOK SPORT:

Sâmbătă, 21 august

19:30 Inter – Genoa                      LOOK SPORT +

19:30 Verona – Sasuolo               LOOK SPORT 3

21:45 Empoli – Lazio                     LOOK SPORT 2

Duminică, 22 august

19:30 Udinese – Juventus           LOOK SPORT +

21:45 Roma – Fiorentina             LOOK SPORT 2

Luni, 23 august

19:30 Cagliari – Spezia                 LOOK SPORT 3

Credit foto: Profimedia Images

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.